ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Ευφυή δίκτυα στη ΔΕΗ

Τα smart grids βρίσκονται σε υψηλή προτεραιότητα στη ΔΕΗ, σύμφωνα με τον κ. Αρθούρο Ζερβό, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο πρόσφατο συνέδριο του Economist παρέχοντας στοιχεία για το που βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα σχετικά έργα.


Βάσει του project στη θέση των σημερινών ρολογιών θα τοποθετηθούν smart meters τα οποία αποστέλλουν τα στοιχεία της κατανάλωσης του κατόχου του σε.... ένα κεντρικό σύστημα για επεξεργασία, γεγονός που σημαίνει ότι σταματά το σημερινό καθεστώς ελέγχου των ρολογιών και έκδοσης των έναντι λογαριασμών.

Ταυτόχρονα, ο πελάτης θα έχει ανά πάσα στιγμή εικόνα για τη κατανάλωσή του, ενώ σε συνδυασμό με ένα χρονομεταβλητό τιμολόγιο θα μπορεί να αποφασίζει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνει τις περισσότερο ενεργοβόρες εργασίες.

ΠΗΓΗ: neo2.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...