ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Χούμους

Αν δεν έχετε δοκιμάσει χούμους, χάνετε...
Υλικά:
400 γρ ρεβύθια
50 γρ ταχίνι ή σουσάμι
1 λεμόνι
Αλάτι και πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές λάδι


Τα ρεβύθια πρέπει να τα έχουμε βάλει στο νερό να μουσκέψουν και να φουσκώσουν από την προηγούμενη μέρα.

Την επόμενη μέρα τα βράζουμε σε σκέτο νερό και τα σουρώνουμε.


Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και από το λάδι 2 κουταλιές


και τα χτυπάμε καλά μέχρι να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν δούμε ότι χρειάζεται προσθέτουμε μιά κουταλιά λάδι ακόμα.


Το σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρυγανισμένο ψωμί.


Αν θέλουμε να αποφύγουμε την διαδικασία του φουσκώματος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρεβύθια από κονσέρβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...