ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

2 Υπολόγισαν την αξία της Γης σε... δολλάρια!!!!

Σε μια εποχή που όλα υπολογίζονται με την οικονομική τους αξία ένας επιστήμονας κοστολόγησε τους πλανήτες και ιδού τα αποτελέσματα της μελέτης:

 - Γη 5 τετράκις εκατομμύρια δολλάρια,
 - Αρης, 16.000 δολλάρια
 - Αφροδίτη λιγότερο από 1...σεντ!

 Ο Greg Laughlin, βοηθός καθηγητή Αστρονομίας και Αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνιας, υποστήριξε πως ανέπτυξε έναν μαθηματικό τύπο που προσδιορίζει την οικονομική αξία του κάθε πλανήτη που συγκροτεί το ηλιακό μας σύστημα. Ο αμερικανός επιστήμονας για να μπορέσει να εκτιμήσει την οικονομική αξία του κάθε πλανήτη έθεσε παραμέτρους όπως η ηλικία, το μέγεθος, η μάζα, η θερμοκρασία αλλά και η πόσοτητα ενέργειας που διαθέτει και εκπέμπει ο κάθε πλανήτης.

  Με τις παραμέτρους αυτές ήταν φυσικό η ΓΗ να μπει στην υψηλότερη θέση στο ταμπλό του πλανητικού χρηματιστηρίου κοστίζοντας 5 εκατομμύρια δισεκατομμύρια δολλάρια. Ο Άρης αξίζει μόλις 16.000 δολλάρια και η Αφροδίτη πετάγεται κατευθείαν στο γαλαξιακό καλάθι των αχρήστων, κοστίζοντας κάτι λιγότερο από 1 σεντ.

 Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, η Γη έχει τη μεγαλύτερη αξία και το εάν θα μπορέσει να διατηρήσει την οικονομική πρωτοκαθεδρία είναι θέμα των ενοίκων του που οφείλουν με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους να διατηρήσουν την υπεραξία του.
πηγή: http://www.pyles.tv

2 σχόλια:

  1. για ποιο λόγο να κανουμε αυτον τον υπολογισμό...χρειάζεται? τι θα κερδισουμε σαν ανθρωποι.......ατυχες αναρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ολες οι αναρτησεις των μπλογκς ηταν χρησιμες, θα κερδιζαμε πολλα και θα ζουσαμε σε αλλο κοσμο συμφωνα με τη λογικη σου. υπαρχει και κατι που λεγεται χιουμορ, ισως σε αυτο να αποσκοπουσε η αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...