ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

0 Μερικές αλήθειες για τα λεφτά του Bill Gates

 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ


Με τόσα λεφτά, ο Bill Gates είναι μια χώρα από μόνος του..

1. Ο Bill Gates κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα και $ 7,8 δισεκατομμύρια το χρόνο!


2. Αν του πέσουν χίλια δολάρια, δεν θα κάνει τον κόπο να σκύψει να τα πάρει αφού σε 4 δευτερόλεπτα θα τα έχει ήδη κερδίσει.


3. Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ ανέρχεται σε περίπου 5,62 τρισεκατομμύρια, αν ο ...... Bill Gates εξοφλούσε το χρέος μόνος του, θα το είχε τελειώσει σε λιγότερο από 10 χρόνια. Το χρέος της Ελλάδας θα του έπερνε κάτι μέρες!


4. Μπορεί να δωρίσει $ 15 σε κάθε άνθρωπο στη γη και να του μένουν 5 εκατομμύρια δολάρια για χαρτζιλίκι .


5. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στις ΗΠΑ. Αν δεν έπινε και έτρωγε, και κρατούσε το ετήσιο εισόδημά του, δηλαδή $ 30 εκατ., θα έπρεπε να περιμένει 277 χρόνια για να γίνει τόσο πλούσιος όσο είναι ο Bill Gates τώρα.


6. Αν ο Bill Gates ήταν μια χώρα, θα είναι η 37η πλουσιότερη χώρα στον πλανήτη.


7. Εάν μετατρέψετε όλα τα χρήματά του Bill Gates σε νομίσματα του $ 1 , μπορείτε να φτιάξετε ένα δρόμο από τη γη έως στο φεγγάρι, 14 φορές εμπρός και πίσω. Αλλά θα χρειαστείτε για αυτόν το δρόμο 1.400 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς, και να χρησιμοποιείσετε συνολικά 713 αεροπλάνα Boeing 747 για τη μεταφορά των χρημάτων.


8. Αν υποθέσουμε ότι ο Bill Gates θα ζήσει για άλλα 35 χρόνια, πρέπει να ξοδέψει $ 6.78 εκατομμύρια την ημέρα για να τελειώσει όλα τα χρήματά του.


Τελευταίο: Αν οι χρήστες των Microsoft Windows διεκδικούσαν $ 1 κάθε φορά που ο υπολογιστής τους "κολλούσε" τότε ο Bill Gates θα είχε χρεοκοπήσει σε 3 χρόνια !!
Anoixtomualos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...