ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

0 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12 το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Ελλήνων! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ

ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Η βοήθεια σας ΗΤΑΝ πολύτιμη, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ. Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ. 6939246025,... περιμένουμε τη συμμετοχή σας στη διανομή των φυλλαδίων μέχρι την τελική νίκη, μια νίκη που θα ανήκει αποκλειστικά σε εσάς!

You Tubers βοήθησε και εσύ.

Μέσα στα «περίεργα» χρόνια που ζούμε, υπάρχουν φοβισμένοι πολίτες που δε διστάζουν να εκφράσουν τη γνώμη τους. Είμαστε όμως πολλοί και αυτό που στηρίζει την αντίδρασή μας είναι η αγάπη μας για αυτό τον ιερό τόπο που λέγεται Ελλάδα! Ζητάμε τη βοήθεια σας! Σας παρακαλούμε αναρτήστε το video ώστε να διαδοθεί και να γίνει κτήμα όλων των Ελλήνων η προσπάθεια!

Με σεβασμό
ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS
http://apeitharxia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...