ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

0 Στόλισε κρανίο με 8.000 διαμάντια

Ο Damien Hirst προκαλεί και πάλι
Το όνομα του έχει συνδεθεί με ανατρεπτικά έργα, έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την τεχνική του να τοποθετεί νεκρά ζώα σε φορμαλδεΰδη. 

Ο Damien Hirst είναι ο γνωστότερος και πλέον αμφιλεγόμενος εκπρόσωπος του «Young British Artists» της δεκαετίας του ’90. Η έννοια του θανάτου είναι από τα κεντρικά νοήματα του έργου του Hirst που επαναλαμβάνεται καθ’ όλη την εξέλιξη της καριέρας του. 

Με το νέο του έργο προκαλεί και πάλι. Πρόκειται για το κρανίο ενός μωρού το οποίο έχει κοσμήσει με λευκά και ροζ διαμάντια. Το κρανίο είναι ενός μωρού περίπου δύο εβδομάδων και είναι από τη συλλογή του Hirst από τον 19ο αιώνα. 


Πολλές ομάδες γονέων έχουν εξοργιστεί διότι υποστηρίζουν ότι το έργο προσβάλει όσους γονείς έχουνε χάσει ένα παιδί. Το έργο θα παρουσιαστεί αρχικά στο Χονγκ-Κονγκ και αργότερα στο Λονδίνο. 

Το κρανίο κοσμείται από 8000 διαμάντια αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει την τιμή του.
Είναι το δεύτερο έργο με κρανίο που παρουσιάζει καθώς το 2007 είχε δημιουργήσει ένα κρανίο με διαμάντια αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών που αναδείχθηκε στο πιο ακριβό έργο μοντέρνας τέχνης.


ΠΗΓΗ:.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...