ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

0 Μάχη με τα κύματα για ελληνικό κρουαζιερόπλοιο. Βίντεο

Μάχη με τα κύματα για ελληνικό κρουαζιερόπλοιο. Βίντεο

Μεγάλη περιπέτεια στην Ανταρκτική πέρασε κρουαζιερόπλοιο ελληνικό συμφερόντων, στο οποίο επέβαιναν 165 άτομα, ανάμεσα στα οποία και Έλληνες. Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το ταξίδι του στις 30 Νοεμβρίου από την Αργεντινή, κοντά στην Γη του Πυρός, ωστόσο έπεσε πάνω σε θαλασσοταραχή. Και σα να μην έφτανε αυτό, χάλασε εν πλω μία από τις μηχανές του.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και τελικά το κρουαζιερόπλοιο κατάφερε να επιστρέψει στο λιμάνι από το οποίο ξεκίνησε, συνοδεία του ναυτικού της Αργεντινής που έσπευσε να βοηθήσει. Οι 88 επιβάτες και το 77μελές πλήρωμα έζησαν στιγμές αγωνίας. Μάλιστα, δεν έλειψαν και ...ορισμένοι τραυματισμοί.

Όπως μετέδωσε το Associated Press, 44 από τους επιβάτες ήταν από τις Φιλιππίνες και οι υπόλοιποι από άλλες χώρες, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Το όνομα του πλοίου είναι «Clelia II» και ανήκει στην κυπριακών συμφερόντων εταιρεία Helios Shipping της οικογένειας Χατζηιωάννου, με έδρα τον Πειραιά. Δείτε τα συγκλονιστικά πλάνα που μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία..


Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...