ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

0 Σηκώθηκε από το φέρετρό της!



Στις 22 του Δεκέμβρη, η 88χρονη Μαρία ντας Ντόρες απεβίωσε σε νοσοκομεία της Ιπατίνγκα στην ανατολική Βραζιλία. Νωρίτερα, η γηραιά γυναίκα, η οποία έπασχε
από αλτσχάιμερ και ήταν κατάκοιτη, είχε μεταφερθεί εκεί με βουλωμένες αρτηρίες και σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος.
.Στην πορεία, αφού την υπέβαλαν στις...
τυπικές εξετάσεις, οι ιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν τον θάνατο της 88χρονης και έστειλαν τη «σορό» της σε γραφείο κηδειών της περιοχής, προς ενταφιασμό.

Ωστόσο, εκεί, αρκετές ώρες μετά, ένας από τους υπαλλήλους διαπίστωσε προς μεγάλη του έκπληξη πως η νεκρή ανέπνεε και κουνιόταν μέσα στο φέρετρο, με αποτέλεσμα αυτή να σταλεί πίσω στο νοσοκομείο το οποίο την είχε προηγουμένως βγάλει νεκρή.
«Είμαστε ευτυχείς που η μητέρα μου είναι ακόμη ζωντανή, δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει εάν θα κινηθούμε δικαστικά ενάντια στο νοσοκομείο», δήλωσε από τη μεριά της, η Κουστόντια Αμάνσιο, κόρη της αναστηθείσας.

Απλή νεκροφάνεια, ιατρικό λάθος ή χριστουγεννιάτικο θαύμα, η παραπάνω «ανάσταση» ενέπνευσε, όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος εξηγήσεων.

Πηγή: NEWSCITY1: Σηκώθηκε από το φέρετρό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...