ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ο Ομπάμα στήνει το μεγαλύτερο deal όπλων στην Ιστορία!

 Για θυμίστε μου ποιος έχει πάρει Νόμπελ Ειρήνης το 2009 γιατι ξεχνάω....
Το μακράν μεγαλύτερο deal πώλησης όπλων στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών ετοιμάζεται να ανακοινώσει ο Μπαράκ Ομπάμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η αμερικανική κυβέρνηση πρόκειται να ενημερώσει μέσα στις επόμενες ώρες (!)το Κογκρέσο για τα πλάνα της να προχωρήσει στην πώληση οπλικών συστημάτων, συνολικής αξίας 60 δις δολαρίων, στην Σαουδική Αραβία.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας κάνουν λόγο για μια πώληση – πακέτο....
.
αεροσκαφών και ελικοπτέρων «πρώτης γραμμής», όχι από τα στρατιωτικά αποθέματα των ΗΠΑ αλλά ίδιου τύπου, εξέλιξης και οπλισμού με τα αντίστοιχα που σήμερα «υπηρετούν» στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Αναλυτικότερα πρόκειται για 84 αεροσκάφη F-15 νέας γενιάς, τα «κιτ αναβάθμισης» άλλων 70 παλαιότερης γενιάς, αλλά και για συνολικά 3 διαφορετικούς τύπους ελικοπτέρων, ήτοι 70 Apache, 72 Black Hawk και 36 Little Birds.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο μνημόνιο που έχει ήδη καταρτισθεί μεταξύ της αμερικανικής κυβέρνησης και της ηγεσίας της Σαουδικής Αραβίας, προβλέπεται η περαιτέρω πώληση αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, αξίας αρκετών δισ. δολαρίων ακόμη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικοί παράγοντες, η συμφωνία εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής των ΗΠΑ για ενίσχυση των συμμάχων τους απέναντι στον ... «κίνδυνο» που λέγεται Ιράν.


http://neamadata.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...