ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

0 Ενεα (9) σχέδια υπο την επιδραση του LSD.

Αυτά τα 9 σχέδια, υδατογραφίες έγιναν από έναν καλλιτέχνη υπό την επήρεια LSD, ως μέρος ενός πειράματος που διεξήγαγε η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ο καλλιτέχνης έλαβε μια δόση LSD και ειχε ελεύθερη πρόσβαση σε ένα κουτί ζωγραφικής. Το μοντέλο είναι του γιατρου που του εκανε την ένεση του φαρμάκου.

* 20 λεπτά μετά την πρώτη δόση (50 μικρογραμμάρια). Ο ασθενής δεν έχει.... δείξει ακόμη το αποτέλεσμα του φαρμάκου.


* 85 λεπτά μετά την πρώτη δόση και 20 λεπτά μετά τη δεύτερη δόση (50 μικρογραμμάρια). Ο ασθενής είναι σε ευφορία.


* 2 ώρες και 30 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Ο ασθενής είναι πολύ επικεντρωμενος στην αποστολή του.


* 2 ώρες και 45 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Αρχίζει να χανει τον ελεγχο.


* 5 λεπτά αργοτερα.


* 3 ώρες και 15 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Ο ασθενής είναι ταραγμένος.


4 ώρες και 55 λεπτά μετά την πρώτη δόση.Ο ασθενής παρέμεινε δύο ώρες ξαπλωμένος στο κρεβάτι κουνώντας τα χέρια στον αέρα, και ξαφνικά επιστρέφει στην αποστολή του.


* 5 ώρες και 45 λεπτά μετά την πρώτη δόση. Ο ασθενής έχει μια ώρα που κινείται γύρω από το δωμάτιο και επιστρέφει στην αποστολή του.


* 8 ώρες μετά την πρώτη δόση. Ο ασθενής κάθεται στο κρεβάτι, λέει ότι έχει μειωθεί η επίδραση του φαρμάκου και έκανε το τελικό σχέδιο. 
 
http://paratolmo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...