ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

0 Υποχρεώνουν κατάκοιτη ασθενή να παρουσιαστεί στην επιτροπή του ΙΚΑ!!!!

Ένα τραγελαφικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο νησί των Ιπποτών.

 







H κατάκοιτη γυναίκα
H κατάκοιτη γυναίκα
Το ΙΚΑ Ρόδου αρνείται να εγκρίνει τη σύνταξη σε μία 62χρονη... κατάκοιτη γυναίκα από το Μανδράκι, εάν δεν παρουσιαστεί αυτοπροσώπως, ενώπιον της επιτροπής.


Το παράλογο είναι, βέβαια, ότι δεν μπορεί κάποιο μέλος της επιτροπής να μεταβεί στην οικία της ασθενούς για να γνωμοδοτήσει εάν δικαιούται σύνταξη, αλλά αναγκάζουν μία 62χρονη καρκινοπαθή, η οποία είναι κατάκοιτη τον τελευταίο καιρό, να μεταβεί στην υπηρεσία.

Την υπόθεση της «Οδύσσειας» της 62χρονης αγρότισσας, λόγω γραφειοκρατίας του ΙΚΑ, έφερε στο φως της δημοσιότητας η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...