ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

0 Freedom fighter: Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του ηγέτη Νέλσον Μαντέλα


Τα μεσάνυχτα της 5ης προς 6η Δεκεμβρίου 2013 έφυγε από τη ζωή ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής και σύμβολο του αγώνα κατά του απαρτχάιντ. 
 Απεβίωσε στο σπίτι του, περιστοιχισμένος από τα μέλη της οικογένειάς του, όπως ανακοίνωσε ο νοτιοαφρικανός πρόεδροςΤζέικομπ Ζούμα.

Το ντοκιμαντέρ "Νέλσον Μαντέλα: Ο μαχητής της ελευθερίας"- ''Nelson Mandela: Freedom fighter'' γυρισμένο το 1998 παρουσιάζει την ζωή του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, μέσα από την αφήγηση του ίδιου.

Δείτε το ντοκιμαντέρ:

 


ΠΗΓΗ
http://web-parrot.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...