ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

0 Σκύλος έσωσε εγκαταλελειμμένο νεογέννητο

Εντόπισε το βρέφος λίγες ώρες πριν πεθάνει

Τη ζωή ενός νεογέννητου κοριτσιού έσωσε ένας θηλυκός γερμανικός ποιμενικός σε πάρκο, στο Μπίρμινγχαμ της Αγγλίας.

Ο 68χρονος Roger Wilday έκανε βόλτα με τον εννιάχρονο σκύλο του στο πάρκο την περασμένη εβδομάδα. Ξαφνικά ο σκύλος, εν ονόματι Jade, άρχισε να τρέχει προς τους θάμνους και ξάπλωσε δίπλα σε μια τσάντα, ενώ δεν ανταποκρινόταν στις φωνές του ιδιοκτήτη του για να γυρίσει πίσω.

Όταν ο Roger πλησίασε στο σημείο κατάλαβε ότι η τσάντα δεν ήταν άδεια. Αρχικά νόμιζε πως μέσα στην τσάντα υπήρχαν γατάκια, όμως σύντομα είδε τα χεράκια και το κεφαλάκι του μωρού, το οποίο άρχισε να κλαίει.

Ο Roger κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Το μωρό, που θεωρείται ότι ήταν μιας ημέρας όταν βρέθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το μωρό είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους παιδιάτρους, βρέθηκε σε κρίσιμη στιγμή, καθώς λίγες ακόμα ώρες έξω στο κρύο ενδέχεται να ήταν μοιραίες.

Το κοριτσάκι ονομάστηκε Jade από τον σκύλο που της έσωσε τη ζωή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...