ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

0 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ... ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΕΡΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΑΣΑΝΤ...!!!

Την ώρα που οι ΗΠΑ κατηγορούν ευθέως το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ ως υπεύθυνο για το μακελειό στη Συρία έπειτα από τη χρήση χημικών όπλων με τους εκατοντάδες νεκρούς, τον Φεβρουάριο του 2009 ο Σύρος πρόεδρος παρέθετε επίσημο δείπνο στον Τζον Κέρι.

Όπως δείχνουν και τα φωτογραφικά «ντοκουμέντα», ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μετά της συζύγου του και ο Σύρος πρόεδρος συνοδευόμενος επίσης από τη γυναίκα του εμφανίζονται να συζητούν επί στρογγυλής τραπέζης. Μια φωτογραφία που μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως ιστορική...


Εν τω μεταξύ, στην πιο έντονη αντίδραση της Ουάσινγκτον, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, δήλωσε χθες ότι τα στοιχεία για χρήση χημικών στη Συρία είναι αδιαμφισβήτητα.

 Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας άφησε έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. «Η σφαγή πολιτών, η δολοφονία γυναικών παιδιών και αθώων πολιτών με χημικά όπλα είναι ηθικά αισχρή.

 Είναι αδικαιολόγητη σε κάθε επίπεδο και παρά τις δικαιολογίες και τις υπεκφυγές που κάποιοι έχουν κατασκευάσει είναι αδιαμφισβήτητη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι.

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...