ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

0 Ανασταίνεται το καμμένο δάσος της Πάρνηθας έξι χρόνια μετά την πυρκαγιά

dasos keris
Εχουν περάσει έξι χρόνια από τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε τις δασικές εκτάσεις της Πάρνηθας και πλέον ο εθνικός δρυμός γεννιέται ξανά από τις στάχτες του χάρη στην τακτική αναδάσωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια, με ευθύνη του φορέα διαχείρισης, του δασαρχείου και εθελοντών, φυτεύτηκαν περισσότερα από 7.000 δέντρα ελάτης στην Πάρνηθα, ενώ με τη βοήθεια δασολόγων δημιουργήθηκε και ένα φυτώριο.


Παράλληλα, τα ελάφια πολλαπλασιάστηκαν ενώ έχουν ήδη γίνει σημαντικά βήματα όπως η ίδρυση προγράμματος εθελοντικών αναδασώσεων που γίνεται σε συνεργασία του φορέα διαχείρισης, του δασαρχείου και του παρατηρητηρίου Πάρνηθα, το φυτώριο της Πάρνηθας με 300.000 δενδρύλλια κεφαλληνιακής ελάτης, αλλά και η θέσπισι αυστηρού νομικού πλαισίου για την προστασία της Πάρνηθας και του Εθνικού Δρυμού.

http://www.iefimerida.gr/
/www.kala-nea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...