ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

0 ΕΠΤΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Αν και οι τραπεζικές εργασίες και ο κανονισμός χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δεν είναι στην ημερήσια διάταξη, φαίνεται ότι αφθονία τραπεζιτών και τραπεζών συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της Bilderberg σε τακτική βάση.Έχουμε χτενίσει τους καταλόγους των συμμετεχόντων απο τα προηγούμενα πέντε χρόνια, και έχουμε σημειώσει ότι ορισμένα ονόματα και οργανώσεις εμφανίζονται επανειλημμένα.

Αυτά είναι:


1. Josef Ackermann, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank
Σύμφωνα με την έρευνά μας, ο Ackermann βρίσκεται σε κάθε συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg από το 2008 και είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής. Παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε από την Deutsche Bank, τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Ackermann θα είναι στην Bilderberg και πάλι αυτή την εβδομάδα. Ούτε ο Anshu Jain ούτε ο Jurgen Fitschen είναι στον κατάλογο των επισκεπτών για το 2013.

2. Marcus Agius, πρώην πρόεδρος της Barclays
Ο Marcus Agius, ο πρώην πρόεδρος της Barclays ο οποίος παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο Libor, έχει επίσης μια τακτική επισκεψιμότητα στο κύκλωμα της Bilderberg. Όπως ο Ackermann, ο Agius παρακολούθησαν τις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg μεταξύ του 2008 και 2012, και είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής. Ακόμα κι αν ο Agius αποσύρθηκε ως συνταξιούχος, παρακολουθεί και πάλι αυτή την εβδομάδα. Ο Sir David Walker, ο νέος πρόεδρος της Barclays, δεν παρευρίσκεται. Ο David Wright, αντιπρόεδρος της Barclays , θα είναι.

3. Roger Altman, ο πρόεδρος της Evercore Partners
Ο Roger Altman, ο πρώην τραπεζίτης της Lehman, ιδρυτής και πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας με έδρα τις ΗΠΑ Evercore Partners, έχει επίσης βρεθεί σε πολλές περιπτώσεις σε συναντήσεις της Bilderberg. Ο Altman ήταν εκεί το 2009, το 2010 και το 2011.

4. Peter Sutherland, Goldman Sachs
Ο Lloyd Blankfein ήταν σύμφωνα με ισχυρισμούς στη λίστα των καλεσμένων της Bilderberg το 2007, αλλά από τότε φαίνεται να αναβάλλει τη συμμετοχή εξ ονόματος της Goldman στον Peter Sutherland, πρώην πρόεδρο της BP που έγινε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs International στο Λονδίνο. Επίσης, συμμετέχει φέτος ο Michael Evans, ένας αντιπρόεδρος της Goldman Sachs σε παγκόσμιο επίπεδο.

5. Douglas Flint, πρόεδρος της HSBC
Ο Douglas Flint, πρόεδρος της HSBC, είναι επίσης συνεχώς στη Bilderberg. Οι κατάλογοι των φιλοξενούμενων υποδηλώνουν ότι ο Flint παρακολούθησε την εκδήλωση το 2011 και το 2012. Συγκριτικά, ο HSBC διευθύνων σύμβουλος Stuart Gulliver φαίνεται να έχει το δικό του πέρασμα στην εκδήλωση.

6. Henry Kravis, συνιδρυτής KKR
Ο Henry Kravis, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου Kohlberg Kravis Roberts & Co, έχει επίσης παρουσία στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για πολλά χρόνια. Οι κατάλογοι των φιλοξενούμενων δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, και δείχνουν ότι ο Kravis βρίσκεται κάθε χρόνο από το 2009.

7. Kenneth Jacobs, διευθύνων σύμβουλος της Lazard
Τόσο ο Kenneth Jacobs, Διευθύνων Σύμβουλος της Lazard , και ο Vernon Jordan, διευθύνων σύμβουλος της Lazard, είναι θιασώτες της Bilderberg . Δεν φαίνεται ο Bruce Wasserstein, πρώην επικεφαλής της Lazard και Dealmaker, να συμμετείχε σε καμμία περίσταση.

Ποιες τράπεζες "δεν κάνουν" για την Bilderberg;

Αρκετές τράπεζες είναι εμφανώς απούσες από τη λίστα των συμμετεχόντων της Bilderberg φέτος. Αυτές περιλαμβάνουν τις: JP Morgan, Morgan Stanley, Credit Suisse, Citigroup, UBS, Bank of America Merrill Lynch και κάθε κατανοητά σημαντικό αμοιβαίο κεφάλαιο κινδύνου.
Είτε το «λόμπι χρηματοδότησης» στη Bilderberg εξασθενεί ή ίσως οι τράπεζες θεωρούν ότι η Bilderberg είναι χάσιμο χρόνου. Εναλλακτικά, οι συνωμοσιολόγοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι οι ανώτεροι τραπεζίτες παρευρίσκονται μυστικά - η ​​Guardian αναφέρει ότι η επίσημη λίστα των συμμετεχόντων είναι μια ανοησία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε τους Έλληνες που συμμετείχαν σε συσκέψεις της λέσχης Bilderberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...