ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

0 Αγνώστου Ταυτότητας Ζώο στο Ν.Τζέρσεϋ - Ο Διάβολος του Τζέρσεϋ; Τσουπακάμπρα ή ένας άτριχος σκίουρος;

Ο Διάβολος του Τζέρσεϋ είναι ένα πλάσμα μισός άνθρωπος που ζούσε στα δάση του New Jersey. Αυτό το τέρας κατοικούσε στο δάσος νότιο-ανατολικά του New Jersey, το οποίο αρχικά κατοικήθηκε από τους ντόπιους Αμερικανούς.

Μια φωτογραφία από ενα άγνωστο ζώο που φέρεται να εντοπίστηκε περιπλανώμενο σε ένα ξύλινο φράχτη στο New Jersey, εμφανίστηκε στο Reddit.com όπου οι αναγνώστες κάνουν εικασίες για το τι ακριβώς μπορεί να είναι αυτό το περίεργο ζώο.

Όπως αποδεικνύεται, η φωτογραφία δεν προέρχεται από το New Jersey . Φαίνεται ότι εμφανίστηκε αρχικά στη σελίδα στο Facebook WildCareOklahoma, καθώς και στο τμήμα συντήρησης της άγριας φύσης της Οκλαχόμα. 

Το μαύρο δέρμα του ζώου με τα μακριά δάχτυλα, ένα μακρύ μουσούδι και εξαιρετικά μακριά ουρά απεικονίζεται στην κορυφή ενός φράχτη, που βρίσκεται μακριά από την κάμερα.

Άλλη μια φωτογραφία του ζώου, όπου αυτό φαίνεται προς τα εμπρός, είναι πιο σαφής. Το Τμήμα Διατήρησης Άγριας Ζωής αναφέρει ότι το ζώο ήταν ένας άτριχος σκίουρος.

Ισως να μην είναι τίποτα απο όλα αυτά!

Εσείς τι νομίζετε;

Το είδαμε εδώ

http://www.to-parakseno.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...