ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

0 Το απαράδεκτο και εμετικό tweet του Τζήμερου

«Οι άτυχοι νέοι της Λάρισας ήταν θύματα και του φόρου και της Παιδείας: κανένας δεν τους δίδαξε τις ιδιότητες του μονοξειδίου του άνθρακα», σχολίασε ο Θάνος ΤζήμεροςΤο σχόλιο ανέβασε νωρίτερα στο Twitter  προκαλώντας αντιδράσεις ακόμη και από επώνυμους followers.
Ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης, απάντησε μονολεκτικά: «Εμετός»
«Σας φαίνεται γεγονός που μπορεί κανείς να αστειευτεί;! Ατυχές! Προκλητικός το λιγότερο», γράφει ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης.
Δείτε περισσότερα σχόλια για τον πρώην επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά»
«Σοβαρά, δεν είχες καμία αρκετή αφορμή να κάνεις τέτοιο σχόλιο. Τίποτα δεν θα έπρεπε να σε οδηγήσει σ' αυτό το σημείο».
«Από πνιγμό και με στραγάλι, αγαπημένε φιλελεύθερε. Στον επικήδειο μάθημα ανατομίας της τραχείας».
«παιδεία είναι και το να ξέρεις τι σχόλιο να κάνεις σε κάθε περίσταση αναλόγως της θέσης σου. Βλήμα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...