ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

0 Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο;


Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (1)

Βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία θα έχετε ήδη αρχίσει να τρέμετε στην ιδέα ή να αναρωτιέστε αν η εικόνα έχει υποστεί επεξεργασία.

 Το σημείο είναι αληθινό και πρόκειται για το εύστοχα ονομασμένο «Potato Chip Rock» (δηλαδή βράχος που μοιάζει με… πατατάκι), ένα μοναδικό φυσικό πέτρινο περβάζι το οποίο βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο.



Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (2)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (3)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (5)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (6)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (7)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (4)
Στην πραγματικότητα όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομακτικά όσο φαίνονται. Είναι θέμα προοπτικής, αφού ο λεπτός αυτός βράχος δεν βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο, απέχοντας όχι παραπάνω από 3 μέτρα από το έδαφος, ενώ φαίνεται πως μπορεί να αντέξει μεγάλο βάρος.
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (8)
Θα στεκόσασταν σε αυτό το σημείο; (9)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...