ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

0 Ο Κ.Βουτσάς ζητά ''συγγνώμη'' από τα νέα παιδιά για την ευθύνη της γενιάς του

Ο Κ.Βουτσάς ζητά ''συγγνώμη'' από τα νέα παιδιά για την ευθύνη της γενιάς του

Συγγνώμη από τα νέα παιδιά της Ελλάδας ζητάει ο Κώστας Βουτσάς, καθώς όπως λέει η δική του γενιά και η επόμενη έχουν την ευθύνη για την κατάσταση της χώρας.


Ο δημοφιλής ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, χαρακτηρίζει το ελληνικό κράτος ως το πιο διεφθαρμένο του κόσμου και συμπληρώνει ότι πέσαμε στον ορυμαγδό της ευδαιμονίας.

«Ζητώ συγγνώμη από τα νέα παιδιά γιατί εγώ είμαι η αιτία που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η δική μου γενιά και η παρακάτω είμαστε η αιτία που καταντήσαμε έτσι. Οι κόρες μου και ο γιος που μεγάλωσα είναι όλοι στο εξωτερικό. Τα νέα παιδιά φεύγουν για να σωθούν. Έχουμε μεγάλη διαφθορά. Υπάλληλοι που παίρνουν 1.000 ευρώ το μήνα έχουν βίλες.

Όπου και να πας πληρώνεις για να εξυπηρετηθείς. Είμαστε το πιο διεφθαρμένο κράτος του κόσμου. Αν είναι δυνατόν να έχουμε τόσους δημοσίους υπαλλήλους. Πέσαμε στον ορυμαγδό της ευδαιμονίας».

Ο Κώστας Βουτσάς δηλώνει επίσης ότι πρέπει να γίνει επανάσταση και όχι να κάνουμε κουράγιο. «Πολλοί λένε “κουράγιο”. Τι κουράγιο; Επανάσταση. Μας κυβερνούν υπάλληλοι της Μέρκελ. Προχθες μάλιστα στενοχωρήθηκα με αυτό που συνέβη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που φώναζαν στον Γ. Παπανδρέου “να’τος να’τος ο πρωθυπουργός”».

Όσο για το τι θα έκανε αν συναντούσε ο ίδιος τον Γ. Παπανδρέου… «Δεν θα του μιλούσα καθόλου, θα έφευγα. Αν πήγαινε να με χαιρετίσει θα γυρνούσα την πλάτη μου και θα έφευγα. Να τον γιαουρτώσω δεν γίνεται. Αυτά τα κάνουν ανώνυμοι. Έφερε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, συνέβησαν πράγματα που θα πρέπει να τα σκεφτεί σοβαρά ο Έλληνας».

RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...