ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

0 Στο "Fast Track" μπαίνει η πίστα Formula 1 του Πειραιά

“Γκάζι” πατάει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος στη στήριξη για τη δημιουργία της πίστας Formula 1 στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη που έγινε χθες στο Δημαρχείο Πειραιά πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την Ανάπτυξη και θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο πρώην Υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο Βασίλης Δεσποτόπουλος μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου του Μηχανοκίνητου αθλητισμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου - FIA, ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Παπαθεοδώρου Project Manager του DielpisFormula1, ο Θανάσης Πανόπουλος εκπρόσωπος ΓΓ Λιμένων Κώστα Μουτζούρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδης και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Μ. Γεωργιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να κατασκευαστεί η πίστα στην περιοχή της Δραπετσώνας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Πειραιάς όχι απλώς θα στηρίξει την πρόταση αλλά θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις δράσεις ώστε να έχει ενεργή συμμετοχή ο Δήμος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο Πειραιάς και η ευρύτερη περιοχή πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές στην ανάπτυξη. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια για να έρθει η Formula 1 στην χώρα μας, στον Πειραιά και τη Δραπετσώνα. Πρόκειται για ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίες και θα προβάλλει θετικά την Ελλάδα. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα το εντάξει άμεσα στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).”

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...