ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

0 ΗΠΑ - ΣΙΑΤΛ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ

Η σίτιση των αστέγων απαγορεύεται σε πολλές μεγάλες πόλεις στην Αμερική. Το Σιάτλ είναι απλώς η τελευταία πόλη που θα επιβάλουν περιορισμούς στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που τροφοδοτούν τους άστεγους.

Ο "άρτος της ζωής" έχει τη σίτιση των φτωχών στο Σιάτλ για 70 χρόνια, και τώρα εμποδίζονται να το πράξουν σε δημόσια πάρκα χωρίς την έγκριση της πόλης. " Ήταν μια υπηρεσία που προσέφερε δωρεάν, και ήταν μια ευλογία για τους άστεγους "

Τον Δεκέμβριο, ωστόσο, η κοινότητα είπε ότι δεν έχουν την άδεια πλέον να προσφέρουν τα τρόφιμα στο πάρκο.

Ο David Takami απο το ανθρώπινο τμήμα υπηρεσιών του Σιάτλ, είπε ότι η πόλη δεν επιτρέπει σε ομάδες ανθρώπων να ταΐσουν τους αστέγους υπαίθρια χωρίς έγκριση.


«Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, όπου υπάρχουν πολλά γεύματα που σερβίρονται σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα την ίδια ημέρα», είπε. «Είναι λίγο χαοτικό και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σπατάλη τροφίμων».
Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr

http://www.katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...