ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

0 Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν δίδυμα!

διδυμοιΑπίστευτο και όμως συνέβη! Η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω έχει πιθανότητες μία στο ένα εκατομμύριο να συμβεί!

Ο λόγος για τη Diane και την Darlene Nettemeier, οι οποίες από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ η μία την άλλη. Οι δύο τους, παντρεμένες με τους επίσης δίδυμους Craig και Mark Sanders, έκαναν κοινό γάμο το 1999 φορώντας ακριβώς τα ίδια νυφικά και μάλιστα λίγα χρόνια αργότερα η Diane και ο Craig απέκτησαν τι άλλο… δίδυμα!

Οι ευτυχισμένες οικογένειες μένουν στο Τέξας και φυσικά τα σπίτια τους είναι δίπλα το ένα με το άλλο, ενώ μοιράζονται τον ίδιο κήπο. Kαι τα δύο ζευγάρια έχουν αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά.
Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν στην αμερικανική εκπομπή «The Today Show» και διηγήθηκαν την -ομολογουμένως- παράξενη και εντυπωσιακή ιστορία τους!


 http://www.pygmi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...