ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

0 Ανεξαρτησία Σκωτίας: Εγκρίθηκε η απόφαση για δημοψήφισμα από τη Βρετανική Βουλή

Η Βουλή των Κοινοτήτων του Βρετανικού Κοινοβουλίου, ενέκρινε την απόφαση με την οποία το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, το επόμενο έτος, έχει το δικαίωμα να διοργανώσει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιοχής, από το Ηνωμένο Βασίλειο, γράφουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Το διάταγμα παρουσιάστηκε για έγκριση στη Βουλή των Λόρδων. Σύμφωνα με το Βρετανό υπουργό Υποθέσεων της Σκωτίας, Μάικ Μουρ, η δημοσίευση της έγκρισης της Άνω Βουλής του Κοινοβουλίου «επιτρέπει την οργάνωση νόμιμου δίκαιου και αποφασιστικού δημοψηφίσματος»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο πρωθυπουργός της Σκωτίας Άλεξ Σαλμοντ, είχαν έρθει σε συμφωνία πέρσι για το θέμα αυτό.
--
 © mikres-ekdoseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...