ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

2 Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Είναι να τρελαίνεται κανείς!!! Αρχικά, νομίζαμε ότι επρόκειτο περί κακόγουστου αστείου, όμως είναι αλήθεια! Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΝΑΪΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» για την απελευθέρωση της πόλης!!!

Ποιοι είναι οι "Ναϊτες Ιππότες";;; Συνεχιστές, λέει, των γνωστών Ναϊτών Ιπποτών του Ναού της Αναστάσεως των Ιεροσολύμων, για τους οποίους υπάρχει πληθώρα σκοτεινών σημείων!

Είναι ή συνδέονται με την Μασωνία;

Φυσικά! Μάλιστα, θεωρούνται ως ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ των σύγχρονων Τεκτόνων!!!

Τα λεγόμενα "Ροδοσταυρικά" και "Ναϊτικά" τάγματα, "γέννησαν" τους "Πεφωτισμένους" και εδραίωσαν τους Μασώνους, κάτω από την καθοδήγηση των Σιωνιστών!!!

Και αυτούς ευλογεί (!!!) ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με τους οποίους έχει ΗΔΗ συναντηθεί και στο Φανάρι!!!

Η φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα τους.

ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ: Είναι στραβός ο γυαλός σε συγκεκριμένους Προκαθήμενους και Ιεράρχες της Εκκλησίας ή στραβά αρμενίζουν;

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, πως ο γνωστός Νορβηγός μακελάρης Αντρές Μπρέιβικ, δηλώνει Ναϊτης, ενώ φυσικά ποζάρει με την "στολή" του...τάγματος και με τη μασωνική "ποδιά"!!!
Δείγμα των άρρηκτων σχέσεων των πρώτων με τον ανθελληνικό και αντίχριστο Τεκτονισμό!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΡΕ??? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φέρων τον τίτλο "οικουμενικός πατριάρχης" είναι ο αντιπρόσωπος των ορθοδόξων χριστιανών. Τουλάχιστον αυτών που δεν ξέρουν τι εστί Βαρθολομαίος αλλά πέραν τούτου επειδή είναι αντιπρόσωπος της ορθόδοξης εκκλησίας όλοι έχουν το δικαίωμα ίσως και την υποχρέωση να ελέγχουν τις πράξεις του. Με το σκεπτικό το δικό σου δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε και με τους πολιτικούς και το τι προκαλούν στη χώρα μας. Σοβαρέψου!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...