ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

0 ΗΠΑ: Καταγραφή συνομιλιών στα λεωφορεία

Οι υπεύθυνοι των μέσων μαζικής μεταφοράς στις ΗΠΑ, έχουν αρχίσει να εγκαθιστούν «σιωπηρά» συστήματα επιτήρησης στα δημόσια λεωφορεία, γεγονός που θα τους δώσει τη δυνατότητα να καταγράφουν και να αποθηκεύουν ιδιωτικές συνομιλίες, σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάστηκαν σε ένα ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα συστήματα εγκαθίστανται με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, <…>

όπως στο Σαν Φρανσίσκο, στη Βαλτιμόρη και άλλες πόλεις, σύμφωνα με την Daily, η οποία έχει στην κατοχή της αντίγραφα των συμβάσεων σχετικά με αγορές και άλλα έγγραφα.

Η χρήση του συγκεκριμένου εξοπλισμού εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με παρακολούθηση χωρίς ένταλμα, ιδιαίτερα όταν οι ηχογραφήσεις των επιβατών μπορούν να ληφθούν και να χρησιμοποιηθούν από τις νομικές υπηρεσίες.

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, δεδομένου ότι τα συστήματα IP audio-video μπορούν να παραβιαστούν από απόσταση μέσω του ενσωματωμένου διακομιστή web που διαθέτουν και μπορεί να συνδυαστούν με δεδομένα GPS για την παρακολούθηση της κίνησης των λεωφορείων και των επιβατών σε όλη την πόλη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...