ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

0 ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ!!!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή της Νέας Βύσσας προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του ειδικού φράχτη.

Το έργο, συνολικής έκτασης πάνω από 10 χιλιομέτρων, που είχε θεμελιώσει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής αναμένεται να κοστίσει συνολικά 3.200.000 ευρώ και θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που έχει μήκος 1,20 μ. τοποθετούνται κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα 4 μέτρα.


Το καλοκαίρι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας υποσχόταν πως το έργο θα είχε παραδοθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της κατασκευάστριας εταιρίας το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα.

www.iefimerida.gr/
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...