ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

0 Πανδαισία χρωμάτων σε εκτάσεις με παπαρούνες


Φωτογραφίες στο πλαίσιο της ημέρας μνήμης για τα θύματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Ένα εντυπωσιακό θέαμα «αιχμαλώτισε» στον φωτογραφικό του φακό ο Βρετανός Alan Ranger από το Worcestershire, στο πλαίσιο της ημέρας της μνήμης για τα θύματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Βρετανία.

Η παπαρούνα είναι το έμβλημα για τους νεκρούς του πολέμου και φοριέται από τα τέλη Οκτωβρίου ως τις 11 Νοεμβρίου, ημέρα λήξης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εντυπωσιακές εικόνες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του χρόνου που οι παπαρούνες βρίσκονται σε πλήρη άνθιση και συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό.

Ο φωτογράφος δήλωσε: «Υπάρχει μία μόνο μικρή ευκαιρία να τραβήξει κανείς αυτές τις φωτογραφίες, επειδή (τα φυτά) ανθίζουν πλήρως μόνο σε μία εβδομάδα μέσα στο χρόνο».
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...