ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

0 Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του...

Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (1)
Αν πιστεύετε ότι ο καφές είναι μόνο για να σερβίρεται σε φλιτζάνια και να πίνεται ζεστός ή κρύος, κάνετε μεγάλο λάθος. Παρακάτω παραθέτουμε 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του –όπως τις παρουσίασε το Reader’s Digest- εκτός φυσικά, από το να σας ξυπνάει με το άρωμά του το πρωί.



  • Τέλος στον πονοκέφαλο
Κλινική δοκιμή που έγινε στο Ιλινόις έδειξε ότι η καφεΐνη, η οποία βοηθάει στη μείωση της διόγκωσης των αιμοφόρων αγγείων, μπορεί να μειώσει την ένταση αλλά και τη συχνότητα των πονοκεφάλων.

  • Φτιάξτε τα έπιπλά σας
Παρατηρείτε εδώ και χρόνια μικρές αλλά βαθιές γρατζουνιές στα ξύλινα έπιπλά σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις αφαιρέσετε; Ήρθε η ώρα του στιγμιαίου καφέ. Αναμίξτε 2-3 κουταλιές της σούπας με λίγο νερό, έτσι ώστε να κάνει ένα παχύρευστο μίγμα. Για ξύλο με αποχρώσεις του κόκκινου προσθέστε και μερικές σταγόνες ιώδιο. Αλείψτε το μίγμα με ένα μικρό μαχαίρι στη ρωγμή κι αφαιρέστε τα περισσεύματα με ένα υγρό πανάκι κι αφήστε το να ξεραθεί…
Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (2)
  • Καθαρίστε το αυτοκίνητο
Αν θέλετε να κάνετε το αυτοκίνητό σας να μυρίζει φρεσκάδα, αφήστε ένα μικρό δοχείο γεμάτο με φρεσκοαλεσμένο καφέ ανοιχτό μέσα στο σαλόνι του. Οι κόκκοι του καφέ θα απορροφήσουν οποιαδήποτε δυσάρεστη μυρωδιά μέσα από το αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα, αυτή του φαγητού…
  • Εξαφανίστε τα κουνούπια και τις μυρωδιές από τα κατοικίδια
Πολλοί πιστεύουν ότι μπορείς να εξαφανίσεις τις μυρωδιές από τα κατοικίδια ζώα μέσα στο σπίτι, αν ζεστάνεις σε χαμηλή φωτιά φρεσκοκομμένο καφέ σε ένα τηγάνι κι αφού απελευθερωθεί το άρωμά του, τον αφήσεις για λίγη ώρα μέσα στο δωμάτιο. Μέχρι οι κόκκοι να κρυώσουν, οι μυρωδιές θα έχουν εξαφανιστεί. Με την ίδια ακριβώς διαδικασία λέγεται ότι μπορείτε να διώξετε και τα κουνούπια.

Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (3)
  • Πλύνετε το πρόσωπό σας
Μπορείτε να κάνετε εξαιρετική απολέπιση στο δέρμα του προσώπου σας με κόκκους καφέ. Τρίψτε τους κόκκους απαλά στο δέρμα σας για να διώξετε όλα τα νεκρά κύτταρα και στο τέλος, ξεπλύνετε καλά.
  • Μαρινάρετε και δώστε γεύση στο κρέας
Αν θέλετε να δώσετε στο στιφάδο σας μια πιο σκούρα απόχρωση κι έξτρα γεύση μπορείτε να προσθέσετε ένα φλιτζανάκι του εσπρέσο στιγμιαίο καφέ, στη μέση του μαγειρέματος. Μπορείτε επίσης, να μαρινάρετε το μοσχαρίσιο ή και το χοιρινό κρέας σας με λάδι και καφέ για μερικές ώρες ή να προσθέσετε 1-2 κουταλάκια καφέ και λίγη μουστάρδα μέσα στα μπιφτέκια σας.
Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (4)
  • Κάντε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά
Σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, αν απλώσετε «έξτρα δυνατό» καφέ σε στεγνά μαλλιά, θα τα κάνετε να ακτινοβολούν από λάμψη. Κρατήστε τον καφέ για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Επαναλάβετε κάθε μέρα για 7 ημέρες ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
  • Βάψτε τα πασχαλινά σας αυγά
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάψετε τα αυγά σας χωρίς τη χρήση των έτοιμων (τοξικών για πολλούς) βαφών. Για να δώσετε ένα καφετί χρώμα μπορείτε να διαλύσετε αρκετό καφέ μέσα σε λίγο νερό και να αφήσετε για λίγη ώρα τα αυγά μέσα στο διάλυμα.
Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (5)
  • Φυλάξτε τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια με ευκολία
Τα Χριστούγεννα δεν θα ήταν τόσο παραμυθένια χωρίς τις σειρές με λαμπιόνια και τα λαμπιόνια δεν θα είχαν χάρη αν δεν κατέβαιναν κάθε χρόνο από το πατάρι… μπερδεμένα! Για να αποφύγετε όμως, την ταλαιπωρία την επόμενη χρονιά πάρτε ένα άδειο κεσεδάκι καφέ μαζί με το καπάκι του. Με ένα καλό μαχαίρι σκίστε ελαφρά το πλαστικό καπάκι, πιάστε εκεί τη μία άκρη του καλωδίου και ξεκινήστε να τυλίγετε τη σειρά με τα λαμπιόνια γύρω από το μεταλλικό κουτάκι του καφέ. Στο τέλος, δέστε και το δεύτερο άκρο του καλωδίου έτσι ώστε να μην μετακινηθεί. Αν θέλετε μπορείτε να γεμίσετε και το κεσεδάκι με έξτρα λάμπες, καλώδια επέκτασης ή άλλα στολίδια, έτσι ώστε να μην τα χάσετε.

Πηγή: clickatlife.gr
http://www.otherside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...