ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

0 Με το πιο λαμπερό χαμόγελο, 8 μηνών κι ήδη θριαμβεύτρια της ζωής: Η ιστορία της Darcie

Με το πιο λαμπερό χαμόγελο υποδέχεται το φωτογραφικό φακό. Θριαμβεύτρια της ζωής, η μικρούλα Darcie μπορεί πια και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία. Μόλις 8 μηνών κατάφερε να νικήσει 7 καρκινικούς όγκους και σήμερα οι γιατροί ανακοινώνουν ότι είναι πια «ελεύθερη» από τα δεσμά της επικίνδυνης νόσου.

KARKINOS_MVRO
Η Darcie από το Kent της Βρετανίας διαγνώστημε με συγγενές ινοσάρκωμα σε ηλικία μόλις 3 εβδομάδων κι είναι το μοναδικό παιδάκι στη Βρετανία με αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου. Για 7 ολόκληρους μήνες πολέμησε σκληρά με όπλα την χημειοθεραπεία αλλά κι ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο μικροσκοπικό της προσωπάκι. Κατά τη διάρκεια της μάχης, βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο όταν ο οργανισμός της αντέδρασε άσχημα στα φάρμακα.
Τώρα όμως όλα αυτά μοιάζουν παρελθόν με το μωρό να αναρρώνει εντυπωσιακά. Οι γονείς της, η 30χρονη Νάταλι και ο 32χρονος Μάϊκλ, ανυπομονούν να γιορτάσουν με το κοριτσάκι τους τα πρώτα της γενέθλια.

3 εβδομάδων, η μητέρα της ένιωσε έναν όγκο στην πλάτη της κόρης της. Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι ο όγκος, διαμέτρου 7,5 εκατοστών, ήταν επιθετικός και γιγαντωνόταν από τα πλευρά προς το δεξί χέρι της. Άλλοι 6 όγκοι εντοπίστηκαν στους πνεύμονες. Η χημειοθεραπεία τελικά σκότωσε τους μικρότερους όγκους και συρρίκνωσε το μεγάλο σε βαθμό τέτοιο που οι γιατροί κατάφεραν να τον απομακρύνουν χειρουργικά.
Καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας, το μωρό σχεδόν δεν έκλαψε καθόλου. Πάντα χαμογελούσε δίνοντας δύναμη και στους ίδιους τους γονείς της που αγωνιούσαν για εκείνη.
MVRO_KARKINOS
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της μητέρας της «Κατά τη διάρκεια της θεραπείας εγώ σχεδίαζα την κηδεία της στο μυαλό της. Γνώριζα ποια τραγούδια θα της τραγουδούσαμε, σχεδίαζα τι θα της έλεγα. Αυτό μπορούσα να κάνω, δεν πίστευα ότι θα τελειώσει όλο αυτό. Κι όμως, τώρα την έχουμε κοντά μας»

Ίσως γιατί- προσθέτουμε εμείς, η Darcie πίστεψε περισσότερο ότι θα τα κατάφερνε. Πάλεψε με νύχια και με δόντια και νίκησε τον καρκίνο. Παραδίδοντας μαθήματα θάρρους στους γονείς της και σε όσους φοβόντουσαν ότι είναι πολύ πολύ μικρή για να επιβιώσει μιας τέτοιας μάχης.

http://goodstory.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...