ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

0 Βρήκε το ρολόι του μετά από 53 χρόνια

Ένας άντρας στις ΗΠΑ κατάφερε να βρει το αγαπημένο του ρολόι, το οποίο είχε χάσει πριν από 53 ολόκληρα χρόνια και πίστευε πως δεν θα το ξαναβρεί.


Ο Εντ Γκρίγκορ που ζει στη Νέα Υόρκη, είχε χάσει το χρυσό ρολόι του όταν υπηρετούσε στο στρατό, για να το βρει τελικά μετά από τόσες δεκαετίες, στο Λας Βέγκας.

Το ρολόι χάθηκε το 1959, κατά την εκτέλεση μιας στρατιωτικής άσκησης του ναυτικού στη Βιρτζίνια. Τελικά, το ρολόι βρέθηκε από κάποιον άντρα στο Λας Βέγκας, μέσα σε ένα κουτί με απολεσθέντα αντικείμενα, το οποίο του είχαν φέρει ναυτικοί στο σπίτι της μητέρας του.

Στη συνέχεια του ήταν εύκολο να καταλάβει σε ποιον ανήκε, αφού το ονοματεπώνυμο του κυρίου Γκρίγκορ ήταν γραμμένο στο πίσω μέρος.

http://www.strange-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...