ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

0 Δημοψήφισμα το 2014 για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας

Ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της Βρετανίας

Δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίησή της αναμένεται να διεξαγάγει το 2014 η Σκωτία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ενδεχόμενη διάσπαση της Βρετανίας, όπως δήλωσε Βρετανός υπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
«Αυτό που θα συμβεί είναι ότι το Λονδίνο θα δώσει στο σκωτσέζικο κοινοβούλιο τη δυνατότητα δημοψηφίσματος για το αν ή όχι η Σκωτία θα πρέπει να είναι μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου» δήλωσε εκπρόσωπος του σκωτσέζικου κοινοβουλίου. Συνέχισε λέγοντας ότι «ευελπιστούμε αυτό να γίνει το φθινόπωρο του 2014».
  Πηγή από το εσωτερικό της κυβέρνησης δήλωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση επί του θέματος, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ενότητα της χώρας, υποστηρίζει ότι πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα όσο το δυνατόν συντομότερα για το αν πρέπει, 300 χρόνια μετά την ενοποίηση της Βρετανίας, να ανεξαρτητοποιηθεί η Σκωτία από την Αγγλία.

Όπως μεταδίδει το Reuters, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα, το 30% με 40% των Σκωτσέζων επιθυμούν την ανεξαρτητοποίηση τους.

ΠΗΓΗ

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...