ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

1 Ορίστε γιατί ο Έλληνας είναι ο ορισμός του προβάτου...

Χιλιάδες κατέβηκαν σήμερα στην απεργία. Χαμός από απεργούς στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις αλλά χαμός κι από χρωματιστές σημαίες των σάπιων (όπως ακριβώς τα κόμματα τους ) συνδικάτων.
Τελικά αν δεν υπάρχει σαπίλα ο Έλληνας δεν μπορεί.

Σήμερα τα συνδικάτα έβγαλαν βόλτα τα προβατάκια τους, θα περάσουν στο τέλος της πορείας έξω από τη βουλή και μετά θα διασκορπιστούν όμορφα όμορφα στις γύρω περιοχές (Μοναστηράκι κτλ) για να πιουν τα ουζάκια τους. Είναι και ωραία μέρα σήμερα. Και κάπως έτσι θα κλείσει κι αυτή η πορεία....


Την άλλη μέρα θα ακούμε στις ειδήσεις από εκπροσώπους των πράσινων, μπλε, κόκκινων και γενικότερα των παρδαλών συνδικάτων να υπερηφανεύονται για τον κόσμο που είχαν στην πορεία τους. Μάζες κόσμου, κοπάδια. Άλλοι με αυτούς γιατί είναι μαχητές, άλλοι με τους άλλους σε μακρινή πλατεία γιατί είναι δυναμικοί και μαλωμένοι με τους πρώτους και άλλοι στου διαόλου τη μάνα με άλλους που είναι καθαροί και ηθικοί και φυσικά μαλωμένοι με όλους και με όλα.

Και κάπως έτσι κάνουν αυτοί κουμάντο, τα συνδικάτα που είναι το γρανάζι του συστήματος. Αλλά βρήκαν και τα κάνουν. Τα κάνουν στους Έλληνες που τα τελευταία χρόνια δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους και ούτε φυσικά μπορούν να απογαλακτιστούν από τις μάζες. Έτσι σαν πρόβατα μας αρέσει να δίνουμε μάχες οδηγούμενοι από εμετικούς βοσκούς.

Αλλά όταν σου είπαν Έλληνα να βγεις μόνος σου με μόνο ιδεαλισμό την Ελλάδα, να γίνεις ένα με τους υπόλοιπους Έλληνες ανένταχτους χωρίς να οδηγήσε από διάφορους περίεργους, εσύ πετούσες χαρταετό.
Κάτσε τώρα με τις άθλιες μάζες που οδηγούνται από μέλη του συστήματος και διαχωρίζουν τον μέσο απεργό σε 3,4,5.....  ομάδες, γιατί απλά δεν θέλουν τους απεργούς ενωμένους.

Δεν ξέρεις τι πάνε να πουν οι λέξεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ κ' ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΑ. Είσαι γεννημένος για να υπάρχεις μέσα σε σάπιες μάζες.

Κλείνουμε με έναν στίχο του μεγάλου Καρυωτάκη.


Κώστας Καρυωτάκης:
Μικράν, μικράν, κατάπτυστον ψυχήν έχουν αι μάζαι, ιδιοτελή καρδίαν και παρειάν αναίσθητον εις τους κολάφους.


ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Ας δώσουμε λίγο βάση στην λέξη απεργοί. Απεργοί είναι αυτοί που απέχουν από την εργασία τους. Αυτοί που μέσω των συνδικάτων που λυμαίνονται τους εργασιακούς τους χώρους οργανώνουν αυτές τις εκδρομούλες στο Σύνταγμα. Αυτοί πες οτι ακολουθούν τις σημαίες των βοσκών τους. Αυτή τη στιγμή στην χώρα μας έχουμε από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας. Απορώ λοιπόν αυτά τα εκατ. άνεργων που βρίσκονταν? Πίσω από ποιές σημαίες βολτάριζαν? Αυτοί κύριοι είναι οι πραγματικοί άχρηστοι! Δεν κατηγορώ τους εργαζόμενους που ακολουθούν τα συνδικάτα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα συνδικάτα κατάφεραν και συγκέντρωσαν 100.000 πολίτες - εργαζόμενους στο Σύνταγμα -έστω και πίσω από σημαίες. Τα υπόλοιπα ΖΩΑ - ΑΝΕΡΓΟΙ που στα κομμάτια ήταν????? Μην διαμαρτύρεσαι λοιπόν Έλληνα που δεν βρίσκεις δουλειά.. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...