ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

0 Το πιο μοναχικό… σπίτι του κόσμου!

perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!Ο ποταμός Drina διαρρέει τη Σερβία σε μήκος 350 περίπου χιλιομέτρων και αποτελεί ιδανικό βιότοπο σπάνιων πτηνών και ζώων, με πλούσια βλάστηση στις όχθες του. Αν και δεν είναι πλωτός, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή «αξιοθέατα» των Βαλκανίων, όπου συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος κόσμου που επιδίδεται σε ράφτινγκ και καγιάκ στα νερά του.


«Το σπίτι του βράχου» είναι γνωστό στους κατοίκους της πόλης Bajina Bašta, η οποία απλώνεται στην κοιλάδα του ποταμού, ως μία από τις πλέον παράξενες κατοικίες της περιοχής, που κατοικείται μόνο ορισμένα χρονικά διαστήματα του έτους, όταν το καγιάκ και το ράφτινγκ στα νερά του ποταμού βρίσκεται στο… φόρτε του!perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
Πρόκειται για μια μικρή ξύλινη κατοικία που στέκει «ολομόναχη» στην κορυφή ενός βράχου που δεσπόζει στα νερά του ποταμού, «πρωταγωνιστώντας» σε ένα εκπληκτικό τοπίο όλες τις εποχές του χρόνου.
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
Ένα κανό και ένα σωσίβιο που «εμφανίζονται» κατά καιρούς στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού αλλά και μικρές επιδιορθώσεις στη σκεπή και στο κτίσμα υποδηλώνουν πως κατοικείται περιστασιακά ή μεμονωμένοι λάτρεις του ράφτινγκ κάνουν μια στάση εκεί για να θαυμάσουν τη θέα.
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!
perierga.gr - Drina House: Το σπίτι του βράχου!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...