ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

0 Αποκρυπτογράφησαν σημειωματάριο των Σουμερίων του 3123 π.Χ


Αποκρυπτογράφησαν Αρχαία Tablet;
Η εγκύκλιος ανακαλύφθηκε πριν από 150 χρόνια στην Νινευή, την πρωτεύουσα της αρχαίας Ασσυρίας, σε αυτό ...
το σημείο που είναι τώρα το Ιράκ. Ο δίσκος δείχνει τα σχέδια των αστερισμών και εικονόγραμμα με βάση το κείμενο που χρησιμοποιήθηκε από τους Σουμέριους, των παλαιότερο γνωστό πολιτισμό του κόσμου.

Για δεκαετίες, οι επιστήμονες δεν είχαν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν τον δίσκο. Το 2008, δύο επιστήμονες,ο Alan Bond και ο Mark Hempsell από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ βρήκαν με 
τη χρήση ενός προγράμματος υπολογιστή που μπορούσε να αναδημιουργήσει των νυχτερινό ουρανό χιλιάδες χρόνια πριν, ότι η γραφή πάνω του ήταν τελικά σφηνοειδείς κώδικες. .

Οι δύο επιστήμονες ήταν σε θέση να μας πουν για αυτή την πέτρα ότι ήταν ένα σημειωματάριο των Σουμερίων!Οι αστρονόμοι Αναφέρουν ότι τα γεγονότα αυτά συνέβησαν στον ουρανό πριν την αυγή της 29η Ιουνίου του 3123 π.Χ. (Ιουλιανό ημερολόγιο). Ενδιαφέρον Πραγματικά: Αυτό που κάνει αυτή την ανακάλυψη ακόμα πιο εκπληκτική είναι ότι ο δίσκος δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο που κινείται κατά μήκος του αστερισμού των Ιχθύων.

Τα σύμβολα δείχνουν την τροχιά ενός αντικειμένου που θα χτυπήσει την Köfels' στην Αυστρία.Η Köfels αναγνωρίζεται ως η περιοχή του μεγαλύτερου πετρώματος στης κρυσταλλικές Άλπεις και υπάρχουν αφορμές για πολυάριθμες θεωρίες σχετικά με την αιτία του πετρωμάτων. Δεν υπάρχει κρατήρας και έτσι στα σύγχρονα μάτια δεν φαίνεται ως μια περιοχή σύγκρουσης με μετεωρίτη, κάτι που πρέπει να το εξετάσουμε.

Ωστόσο, από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το δίσκο, η τροχιά εξηγεί γιατί δεν υπάρχει κρατήρας. Η γωνία ήταν πολύ χαμηλή (έξι βαθμούς), έτσι ώστε οι επιστήμονες υποθέτουν ότι ο αστεροειδής ψαλιδίζεται στο βουνό κοντά που ονομάζεται Gamskogel και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε στον αστεροειδή να εκραγεί πριν από την πρόσκρουση του. 

Ufos Strange 
 apocalypsejohn


http://afipnisoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...