ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

0 Ένα παράξενο… κατοικίδιο!

perierga.gr - Ένα παράξενο... κατοικίδιο!Ο Pavel, η Svetlana και η 11χρονη κόρης τους Sophia ζουν στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας και είναι μια κατά τα άλλα συνηθισμένη οικογένεια. Αυτό, όμως, που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους άλλους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο.


Η μεγάλη αγάπη τους για τα ζώα αποτελεί σήμα-κατατεθέν στην κοινή τους ζωή από την αρχή και αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί κάτι παράξενο για κανέναν. Το γεγονός, όμως, ότι πρόσφατα αποφάσισαν να προσθέσουν έναν λύγκα στην οικογένεια, μαζί με τις τέσσερις γάτες που ήδη έχουν, είναι το λιγότερο παράδοξο.perierga.gr - Ένα παράξενο... κατοικίδιο!
Ο νεαρός ευρασιατικός λύγκας ονόματι Ζεν, που βρέθηκε στον τοπικό ζωολογικό κήπο της πόλης και δόθηκε προς υιοθεσία στον Pavel, έγινε αμέσως το αγαπημένο μέλος της οικογένειας, ο οποίος, όπως λένε οι ίδιοι, συμπεριφέρεται σαν μια κανονική γάτα, μεγαλύτερου μεγέθους, βέβαια.
perierga.gr - Ένα παράξενο... κατοικίδιο!
«Οι γάτες τον είχαν υπό την προστασία τους όταν ήταν μικρός και τώρα αυτός τους συμπεριφέρεται σαν οικογένεια. Επίσης, είναι πολύ υπάκουος, μαθαίνει τα πάντα σαν σκύλος και κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι», συμπληρώνει ο Pavel.
perierga.gr - Ένα παράξενο... κατοικίδιο!
Ο Ζεν δείχνει μεγάλη αδυναμία στη Sophia, την κόρη του Pavel, και ο ένας φροντίζει και περιποιείται τον άλλον με μεγάλη αγάπη. «Είναι το πιο συναισθηματικό ζώο που υπάρχει και το αποδεικνύει αυτό περίτρανα κάθε μέρα», λέει η Sophia.
perierga.gr - Ένα παράξενο... κατοικίδιο!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...