ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

0 Ένας «λαβύρινθος» 250.000 βιβλίων!

perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!Και ενώ οι εγκαταστάσεις τέχνης στο Λονδίνο δίνουν και παίρνουν σε πλατείες και δρόμους, εξαιτίας των εν εξελίξει Ολυμπιακών Αγώνων, μια νέα δημιουργία έκανε την εμφάνισή της στο Southbank Centre.


Ο λόγος για έναν τεράστιο λαβύρινθο, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από 250.000 βιβλία, ο οποίος σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε από τους Βραζιλιάνους καλλιτέχνες Marcos Saboya και Gualter Pupo.perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
Πάνω από πενήντα εθελοντές σε συνεργασία με τους δύο καλλιτέχνες εργάστηκαν νυχθημερόν για πέντε ολόκληρες ημέρες, προκειμένου να «στοιβάξουν» καινούργια αλλά και χρησιμοποιημένα βιβλία (όλα δανεικά από την Oxfam) εν είδει λαβυρίνθου.
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τέχνης καλύπτει πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, ενώ σε ορισμένα σημεία το ύψος των «τοίχων» από τα βιβλία φτάνει τα 2,5 μέτρα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν γνωστούς και άγνωστους τίτλους βιβλίων αλλά και να διασκεδάσουν μέσα στο λαβύρινθο μέχρι τις 25 Αυγούστου.
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!
perierga.gr - Ένας "λαβύρινθος" 250.000 βιβλίων!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...