ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

0 Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!

perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!Σχεδόν τριάντα χρόνια η Anne και ο Robin Strange φυτεύουν και καλλιεργούν όλων των ειδών τα ανθοφόρα φυτά στον κήπο, σε γλάστρες, στα μπαλκόνια, δημιουργώντας μια μικρή πολύχρωμη όαση στο σπίτι τους για τους ίδιους, αλλά και ένα εντυπωσιακό «αξιοθέατο» για τους περαστικούς.


Το ζευγάρι ξοδεύει εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνο για σπόρους, χώμα και λουλούδια, πέρα από τις πολλές ώρες προσωπικής εργασίας, προκειμένου να έχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που βλέπετε.



perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!
«Είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη πριν από 26 χρόνια, όταν είδαμε για πρώτη φορά τα κρεμαστά καλάθια έξω από τα σπίτια, γεμάτα πολύχρωμα λουλούδια. Τότε ήταν που σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο στο σπίτι μας στο βόρειο Γιορκσάιρ», λέει η 65χρονη σήμερα Anne.
perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!
Με αρκετή υπομονή και αφοσίωση το ζευγάρι των Βρετανών «μεταμόρφωσε» το σπίτι τους σε έναν επίγειο ανθισμένο παράδεισο, απολαμβάνοντας τους κόπους τους από το εντυπωσιακό θέαμα που δημιουργήθηκε.
perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!
«Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πόσα χρήματα δίνουμε κάθε χρόνο ούτε τον κόπο που κάνουμε για να ποτίσουμε. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι το σπίτι διαρκώς ανθισμένο. Είναι κάτι σαν εμμονή…», λένε και οι δύο με υπερηφάνεια.
perierga.gr - Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε ανθισμένη όαση!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...