ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

0 Τα Κύθηρα του '60 θα τα βρούμε

Τα Κύθηρα του '60 θα τα βρούμεΦωτογραφική έκθεση αναδεικνύει αλλοτινές εποχές του νησιού



Φωτογραφίες «κρυμμένες» επί μισό αιώνα ενδέχεται να φέρουν στο φως της δημοσιότητας μυστικά και μνήμες από την ιστορία των Κυθήρων κατά την διάρκεια της έκθεσης «Παύλος Λύλωφ- Τα Κύθηρα του '60» που εγκαινιάζεται σε λίγες μέρες στο «FOLLOW YOUR ART» στο Καψάλι των Κυθήρων.

Ο Παύλος Μιλώφ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας και το φωτογραφικό αρχείο του ανασύρθηκε και ψηφοποιήθηκε μετά από το θανατό του, από το συγγενή του Φώτη Χυτήρη. Στην έκθεση των Κυθήρων που είναι η πρώτη παρουσίαση του έργου του φωτογράφου μετά τον θανατό του, παρουσιάζονται φωτογραφίες από τα Κύθηρα σε συνδυασμό ,με την έκδοση ενός μικρού λευκώματος που περιέχει σπάνιες φωτογραφίες του Μιλώφ απ' όλη την Ελλάδα.

«Η διάσωση κάθε σημαντικού σε όγκο ή ποιότητα φωτογραφικού αρχείου αποτελεί κέρδος όχι μόνο για την ιστορία του μέσου, αλλά και για την αναζήτηση και κατανόηση του χαμένου παρελθόντος» αναφέρει ο επιμελητής της έκθεσης Γιάννης Σταθάτος. «Σε μια τέτοια αναζήτηση, όπως μας θυμίζει ο Προυστ, εξίσου σημαντικό ρόλο με τα ουσιώδη παίζουν τα εκ πρώτης όψεως επουσιώδη. Ποιος άλλος εκτός από το Μυλώφ διανοήθηκε τότε να φωτογραφίσει, εκτός από την Ακρόπολη των Αθηνών, το ταπεινό εσωτερικό ενός περιπτέρου;»
"ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΦ - Τα Κύθηρα του '60"

Εγκαίνια: Παρασκευή 24 Αυγούστου ώρα 21:00

Διάρκεια έκθεσης: Από 24 Αυγούστου εώς 14 Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...