ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

0 Nα μην συνηθίσουμε τις αυτοκτονίες

Στα πρώτα μου δημοσιογραφικά βήματα, ως ελεύθεροι ρεπόρτερ, τρέχαμε και καλύπταμε τους θανάτους από ναρκωτικά. Σιγά - σιγά, κρίθηκε ότι η κοινωνία το χώνεψε, το συνήθισε και σταματήσαμε. Τον τελευταίο χρόνο - τους τελευταίους μήνες καλύτερα, παρουσιάζεται μια έξαρση των αυτοκτονιών...Άνθρωποι χωρίς παρόν και μέλλον, απογοητευμένοι, τρελαμένοι, στην Ελλάδα του Μνημονίου, της ανεργίας, της φτώχειας, της απόγνωσης, βουτάνε από τα παράθυρα - σχεδόν καθημερινά...Ας μην το χωνέψουμε, ας αντισταθούμε.

Ας συμπαρασταθούμε όπου υπάρχει μεγαλύτερο αδιέξοδο, μεγαλύτερος πόνος- γιατί πόνος υπάρχει παντού. Να καταγγέλλουμε τους λόγους που τους οδηγούν στο απονενοημένο σάλτο μορτάλε και μαζί, να καταγγέλλουμε και τους υπεύθυνους. Τους γνωρίζουμε.
πηγη

Εσείς οι δημοσιογράφοι,πλήν ολίγων εξαιρέσεων,είστε συνυπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες.Εδω και δυόμιση χρόνια είστε μπουκωμένοι.Μπουκωμένοι απο τι; Εσείς ξέρετε. 

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/07/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...