ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

0 Cazu Marzu : Παραδοσιακό τυρί από την Ιταλία

Στην ουσία πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας ιταλικό τυρί πεκορίνο. Μόνο που στην περίπτωση του Cazu Marzu (Maggot cheese), το συγκεκριμένο τυρί στην Σαρδηνία το αφήνουν να παλαιώνει μέχρι να μουχλιάσει και να εμφανιστούν στην επιφάνειά του προνύμφες (δηλαδή σκουλήκια μην ξεχνιόμαστε) και του αφαιρούν το λίπος για να γίνει μαλακό. Κάποιοι αφαιρούν τα σκουλήκια πριν το καταναλώσουν, οι περισσότεροι όμως όχι. Το εν λόγω τυρί είχε αρχικά απαγορευτεί με νόμο της ΕΕ, αλλά επειδή θεωρήθηκε παραδοσιακό επετράπη και πάλι η κατανάλωσή του. 

Δέιτε το βίντεο από την εκπομπή του διάσημου Σέφ Gordon Ramsey "F Word" 
http://www.youtube.com/watch?v=vZ_-JzM-YQg


http://food-isimo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...