ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

4 Τα μασονικά σύμβολα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου

Εικόνα
Περίπου 4.700 Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά μετάλλια δημιουργήθηκαν από τη Royal Mint. Σχεδιάστηκαν από τους David Watkins (Ολυμπιακά) and Lin Cheung (Παραολυμπιακά). Κάθε μετάλλιο ζυγίζει 375-400 γραμμάρια, έχει διάμετρο 85 χιλιοστά και πάχος 7 χιλιοστά. Στην μπροστά όψη, απεικονίζεται η θεά Νίκη να εξέρχεται από τον Παρθενώνα. Στην πίσω όψη, υπάρχει το λογότυπο των Αγώνων, ο ποταμός Τάμεσης και μια σειρά από γραμμές που αναπαριστούν "την ενέργεια των αθλητών και μία αίσθηση δημιουργίας κοινής προσπάθειας". Τα μετάλλια μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια στον Πύργο του Λονδίνου στις 2 ΙουλίουΠιο αναλυτικά έχουμε:
στην πρώτη όψη του μεταλλίου βλέπουμε το σύμβολο ΧΧΧ που αντικαθιστά τους αριθμούς 666

Τη θεά Νίκη. Η λατρεία της θεάς Νίκης περιελάμβανε πομπές, σπονδές και θυσίες για την ευμένειά της ενώ γίνονταν και ικεσίες προς τη Νίκη από τις ιέρειες των μαντείον. Αν η θεά απαντούσε στις παρακλήσεις των ιερειών τότε δινόταν και η απάντηση προς τον αιτούμενο του μαντείου. Πρόκειται δηλαδή για παγανιστικές θρησκείες που ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι γνωρίζουμε πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα παρά δαιμόνια!!

Στη δεύτερη όψη βλέπουμε το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων στο οποίο απεικονίζει, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, τον αριθμό 2012. Όμως, γνωρίζουμε οι περισσότεροι, ότι πρόκειται για κοροϊδία διότι η στάμπα αυτή αναφέρει, τη μυστική οργάνωση που είναι πολύ καλά κρυμμένη πίσω από την ελίτ, τη λέξη zion δηλαδή σιωνιστές.


Τέλος, ο ποταμός Τάμεσης. Ο Τάμεσης είναι ένας ποταμός που ρέει από τη νότια Αγγλία και χύνεται στη Βόρεια Θάλασσα. Γνωστός κυρίως ως ο ποταμός του κεντρικού Λονδίνου, ο Τάμεσης περνάει και από διάφορες άλλες σημαντικές πόλεις όπως η Οξφόρδη και το Ρέντινγκ. H αγγλική ονομασία Thames, από το μεσαιωνικό Temese, προέρχεται από την κέλτικη λέξη για τον ποταμό, Tamesas (*tamēssa), στα Λατινικά Τάμεσης και στη συνέχεια Tafwys στη σύγχρονη ουαλική γλώσσα. Η ονομασία σήμαινε μάλλον σκοτεινός και μπορεί να συγκριθεί με άλλες συγγενικές στην ιρλανδική γλώσσα (teimheal) και στα ουαλικά (tywyll "σκοτεινιά").

Με λίγα λόγια, μία οργάνωση η οποία θυμίζει μασονική στοά ή καλύτερα...μία οργάνωση μέσα από την οποία θα θέλουν να εμφανίσουν ( όπως άλλωστε έχουν δηλώσει) τον "ηγέτη τους".
 

Ένα μετάλλιο γεμάτο με σιωνιστικά και εωσφορικά σύμβολα όπως...(, η θεά Αθηνά=δαιμόνιο)

http://www.apocalypsejohn.com/2012/07/blog-post_7223.html

4 σχόλια:

 1. τι εννοεις? οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λέει το άρθρο?? Μπορεί να εχεις δικιο αλλα τα συμβολα διοχετευονται με τετοιο τρόπο στην αγορά ωστε να γίνεσαι όλο και ποιο δεχτικός σε αυτά....όπως οι πυραμίδες με το μάτι που και αυτές θα δούμε στους αγώνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν δεν το είχατε κ΄λανει θέμα εδώ δεν θα ήξερα ούτε κάν πως είναι τα Ολυμπιακά μετάλλια ούτε τι συμβολίζουν . Αυτά τα ξέρετε εσείς μεταξύ σας ,γιατί για σας είναι ζητήματα εξουσίας. Αφήστε μας εμάς ησυχους να παρακολουθήσουμε τον αγώνα των παιδιών και μετά να πάμε στό εικονοστάσι μας να ευχαριστήσουμε τον Θεό που μας αξίωσε να το ζήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν ειναι κακό να ξερεις ποιοι σε κοροϊδεύουν και ποιοι όχι...τα μυνηματα μπαίνουν υποσυνείδητα..

  Ό σο για τον 'αγώνα' των παιδιών θα διαφωνήσουμε για ειναι βουτηγμένα μέσα στα φάρμακα και οδεύει σε σημείο να μην είναι αθλητισμός αυτό αλλά διαγωνισμός φαρμάκων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...