ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

0 Δελφίνι θρηνεί το χαμό του μικρού του


Η περιοχή είναι γνωστή ως «παρατηρητήριο» δελφινιών για τους τουρίστες, ενώ το συγκεκριμένο τελετουργικό δεν το έχουν δει πολλοί… πόσο μάλλον να το φωτογραφίσουν κιόλας.

Το ενήλικο δελφίνι κρατούσε στην επιφάνεια το νεκρό μικρό, σα να προσπαθούσε να το βοηθήσει να αναπνεύσει, ενώ ταυτόχρονα το απομάκρυνε από την ακτή και το οδηγούσε σε βαθύτερα νερά.

Το μικρό σκοτώθηκε κατά πάσα πιθανότητα από την προπέλα κάποιου σκάφους… ίσως κι από αυτές που μεταφέρουν τους τουρίστες σε μονοήμερες εκδρομές.

Ερευνητές έχουν μελετήσει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των δελφινιών και αναφέρουν ότι θρηνούν για το χαμό των μικρών τους και μπορούν να μείνουν κοντά στα νεκρά δελφίνια για αρκετές ημέρες.


http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...