ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

9 Ορίστε γιατί τα σχόλια μερικών περισσέυουν...


Εχτές δημοσιεύσαμε στο ανοιχτή ματιά μια άποψη για την Βούλα Παπαχρήστου και βέβαια τα σχόλια που έκραζαν την ανάρτηση μας δεν άργησαν να έρθουν. Η απάντηση μας στα σχόλια αυτά είναι αυτή. 


<<Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά»

Αυτό δήλωσε η σημαιοφόρος της Γερμανικής αποστολής αθλήτρια Νατάσα Κέλερ. Παρόμοια κακεντρεχή σχόλια είχαμε και από Αγγλίδα αθλήτρια. Αυτούς βέβαια η αρμόδια επιτροπή δεν τους απέβαλλε από τους ολυμπιακούς αγώνες '' καθότι το ολυμπιακό ιδεώδες δεν επιτρέπει τέτοια σχόλια''...



Αυτή είναι η απάντηση που αρμόζει σε όλους εκείνους που κατακρεούργησαν την δική μας αθλήτρια.

Όσο για την γερμανίδα που είπε τέτοιες ανοησίες θα πρέπει να της '' φωτογραφίσουμε'' τους συμπατριώτες της τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας. Θα πρέπει να της πούμε ότι οι γερμανοί είναι εκείνοι που παίρνουν μια πορτοκαλάδα με 5 καλαμάκια για να πιούν όλοι στη πενταμελή παρέα τους.
Τα κόμπλεξ που βγάζει εδώ και 3 χρόνια ο εκλεκτός λαός του Χίτλερ δεν περιγράφονται. Καραγκιόζηδες που πάτε με ταπερ και αλουμινόχαρτα γεμάτα φαγητά και κάθεστε στα εστιατόρια.

Τώρα τι θα πουν οι Έλληνες που έκραξαν την Βούλα Παπαχρήστου. Τι θα πουν για την υποκρισία του πολυεθνικού ολυμπιακού τάχα ιδεώδους, που σταματούν την δάδα με την ολυμπιακή φλόγα στο δρόμο για να ανάψουν τσιγάρο και άλλοι την πουλάνε στο e- bay.

Από σήμερα το βράδυ να φωνάζουμε όλοι ναζί '' no racism'' με φόντο τις πολυεθνικές στα μπλουζάκια των αθλητών ακριβώς κάτω από το εθνόσημο της κάθε χώρας.

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε χριστιανοί, ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι ότι σας δουλεύουν κι εσείς με τη σειρά σας δουλεύετε τον κόσμο; Έλεος γαμώ τα τρολ μου γαμώ.
    Διαβάστε λίγο να ξεστραβωθείτε http://www.gazzetta.gr/olympiakoi-agones-2012/article/312244-i-kseftila-mas-i-keller-ki-enas-freddo-paramasxala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ηλίθιοι. Εσάς δουλεύουν. Κάθε μαλακία που λένε μερικοί βγαίνουν κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες και λένε ότι είναι ψέμα, και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι βλάκες που τους πιστέυουν.

    Εσύ ρε μάγκα, ξεστραβωμένε, γιατί πιστέυεις αυτούς κι όχι τους άλλους που λένε ότι το είπε αυτό η γερμανίδα.

    Όλοι οι ξερόλες εδώ.

    Είδες αποδείξεις από το gazzetta;;;

    Κι εσύ ανοιχτή ματιά ξεκόλα λίγο, το έκανε το θέμα αγγούρι της θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι οι αποδείξεις σου; Αν και ξεστραβωμένος, δε βλέπω τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Το καλύτερο είναι να μην συμμετέχει η ΕΛΛΑΔΑ στους αγώνες, που το μόνο κοινό που έχουν με του ολυμπιακούς της αρχαίας ΟΛΥΜΠΙΑΣ, είναι η Φλόγα.

    Τώρα γιατί? επειδή μια γερμανίδα είπε οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ζητιάνοι, πρέπει να δικαιολογούμε οποιον λεει μπούρδες στο διαδίκτυο ,είναι αυτό απαραίτητο για να αποδείξουμε την ταυτότητα μας?

    Οτι και να λένε οτι και να πουν το κάνουν διότι νοιώθουν άβολα ,επειδή αυτή η... ξεχωριστή φυλή.... συμμετέχει σε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.

    Δεν δικαιολογήτε τέλος πάντων ο παραβάτης, επειδή υπάρχουν και αλλοι παραβάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι ένα εκ των διαχειρηστών του Ανοιχτή ματιά. Μπορείτε να δείτε όλοι σας την καινούρια μας ανάρτηση

    http://anoixti-matia.blogspot.gr/2012/07/blogs-twitter.html

    Το μήνυμα γράφτηκε στο λογαριασμό της Γερμανίδας αθλήτρια κανονικά.
    Έχουμε την εντύπωση ότι όλοι εκείνοι που διαψεύδου τέτοιου είδους σχόλια είναι οι ίδιοι που διαψεύδουν και τις καυστικές δηλώσεις ανθρώπων όπως ο Σορος, Κισιγκερ κλπ.

    Θα πρέπει επίσης να προσέχουμε όλοι μας στο τι λέμε, γιατί το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρίζει κανείς τα blogs, αλλά για άλλη μια φορά φάνηκε πως οι μυθοπλασίες προέρχονται από τους πολύ καλά πληρωμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους που η δουλειά τους είναι να λένε ψέματα στον κόσμο. Μυθοπλασία λοιπόν ήταν το ότι η Γερμανίδα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο.

    Τους ξέρουμε καλά τους μεγαλοδημοσιογράφους, δεν θα τους μάθουμε τώρα.

    υ.γ Αφού διασταυρώσαμε αυτό που λέμε, θεωρούμαστε πλέον ξεστραβωμένοι. Δες την ανάρτηση που σου έδωσα παραπάνω και θα δεις τις αποδείξεις που ζητάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση στην οποία με παραπέμπεις δεν αποδεικνύει τίποτα φίλε. Για να δημιουργηθεί το όλο θέμα, σημαίνει ότι κάποιοι πρόλαβαν να δουν το σχόλιο της Κέλερ στο Twitter, πριν κλείσει ο λογαριασμός. Το πρώτο που θα έκανε ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα ήταν να το αποθηκεύσει σαν screenshot. Αλλά τέτοιο screenshot δεν υπάρχει. Βρες το να μας το δείξεις και τα ξαναλέμε.

      Διαγραφή
    2. Κοίτα δεν θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Έχουμε ξανασυναντήσει σε σχόλια ανθρώπους που αν τους έχει κολήσει κάτι στο μυαλό ότι και να γίνει δεν το βγάζουν.

      Το screenshot πράγματι δεν το έχουμε, γι' αυτό και δεν μπορώ να σου πω τίποτα παραπάνω από το αν θες να πιστέψεις πίστεψε, αν όχι μην πιστέψεις.

      Αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι κάθε φορά που λέγεται κάτι συνταρακτκικό και κακεντρεχές για την Ελλάδα από κάποιους ''μεγάλους'', μετά από λίγο εμφανίζονται τα εγχώρια παπαγαλάκια τους και μιλούν για μυθοπλασίες και διάφορα τέτοια.

      Λοιπόν, να είσαι καλά. Δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω καθώς ξέρω ότι δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη. Ο χρόνος μόνο θα δείξει.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...