ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

0 Φωτογραφίες της Νέας Υόρκης που προκαλούν… ίλιγγο!

perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!
«Μην κοιτάς κάτω!» είναι η συνηθισμένη φράση που λέει κάποιος όταν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού ή πάνω σε έναν ουρανοξύστη 40 ορόφων, για παράδειγμα. Ο Νεοϋορκέζος φωτογράφος, όμως, Navid Baraty θέλει να μας αναγκάσει να κάνουμε ακριβώς αυτό!

Μια συλλογή από απίστευτες εικόνες, όπου απαθανατίζονται η κίνηση στους δρόμους και η πολυκοσμία της πόλης από ψηλά κόβουν την ανάσα και προκαλούν το λιγότερο ίλιγγο σε όσους απλώς τις κοιτάξουν.



perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!
Αν και οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν ληφθεί από έναν πιλότο ελικοπτέρου, έναν καθαριστή τζαμιών ή ακόμη και τον… Spiderman, ο Navid Baraty ανεβαίνει στους γιγάνιους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης και απλώς τραβάει τις φωτογραφίες!
perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!
Σκαρφαλωμένος στην άκρη μιας ταράτσας, σε ένα μικρό μπαλκόνι του 40ού ορόφου ή σε ένα λεπτό περβάζι παραθύρου, χωρίς καμία ασφάλεια και προστασία αλλά μόνο με το λουράκι της κάμερας τυλιγμένο στον καρπό του, ο φωτογράφος εστιάζει στο… κενό, θέλοντας να επιτύχει μια καλή λήψη.
perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!
Ο 31 χρονος φωτογράφος ομολογεί ότι οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν κάνει πολλούς να… ζαλιστούν, παρόλα αυτά είναι υπερήφανος που πέτυχε το στόχο του: «Οι άνθρωποι περπατούν στο Μανχάταν, κοιτάζοντας τους γιγάντιους ουρανοξύστες προς τα πάνω, αλλά πολύ λίγοι έχουν την ευκαιρία να δουν το αντίθετο, και μάλιστα από τόσες διαφορετικές οπτικές γωνίες!»…
perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!
…Όταν βλέπεις τη Νέα Υόρκη από ψηλά μπορείς πραγματικά να αισθανθείς την ενέργεια και τη δυναμική αυτής της πόλης, να δεις τη συνεχόμενη ροή των κίτρινων ταξί που ευθυγραμμίζονται στις λεωφόρους, τα κύματα των πεζών που διασχίζουν βιαστικά το δρόμο… Είναι όλα τόσο ρυθμικά!».
perierga.gr - Φωτογραφίες της Ν. Υόρκης προκαλούν... ίλιγγο!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...