ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

0 Εντάξει παιδιά,,, τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε λίγο. Ορκίστηκαν κι αυτοί οι μελλοντικοί επίορκοι...

Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς και πάλι θα πρέπει να γίνουμε προάγγελοι κακών αλλά προφανών ειδήσεων.

Θα πρέπει να πούμε καταρχάς σε όλους εκείνους τους Έλληνες που έχουν μια μικρή, κρυφή ελπίδα μέσα τους ότι αυτή η κυβέρνηση θα κάνει κάτι καλό, θα πρέπει να το ξεχάσουν. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρόκειται να κάνει τίποτα καλό για τον λαό και το έθνος. Μην τους βλέπετε που ορκίστηκαν, έχουν ξαναορκιστεί και ξανά έγιναν επίορκοι.


Η κυβέρνηση αποτελείται από ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο κατάλληλο διανοητικό επίπεδο ανάλογο με την κατάσταση της χώρας.
Εμείς δεν βλέπουμε πάνω από 1 χρόνο ζωής στην παρούσα κυβέρνηση, όμως ακόμα και μέσα σε αυτόν τον χρόνο μπορούν να αρπάξουν πολλά.


Δεν ευχόμαστε καλή δουλειά στην κυβέρνηση αυτή καθώς ξέρουμε από τώρα τι ακριβώς θα γίνει. Και φυσικά δεν θα ευχηθούμε ούτε '' καλά ξυπνητούρια'' στους Έλληνες καθώς επίσης ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ. 


Θα δούμε λοιπόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...