ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

0 Απίστευτη ιστορία: «Γιατί θέλουν να μας κόψουν στα δύο;»]

Απίστευτη ιστορία: «Γιατί θέλουν να μας κόψουν στα δύο;» [Δείτε ΦΩΤΟ]Γεννήθηκαν ενωμένες και παραμένουν ενωμένες, στην ψυχή και στο σώμα..

Οι 12χρονες σιαμαίες αδελφές Κάρμεν και Λουπίτα Αντράντε, μοιράζονται τα περισσότερα ζωτικά όργανα. Είναι ενωμένες στη βάση του κορμού.
Η συγκινητική ιστορία τους ξεκίνησε το 2000 στο Μεξικό. Κάποιοι γιατροί είπαν στους γονείς τους ότι τα κοριτσάκια ήταν καταδικασμένα.

Όμως, η Κάρμεν και η Λουπίτα διέψευσαν τους πάντες και, όχι μόνο επέζησαν, αλλά είναι πολύ δραστήριες και ευτυχισμένες.

Το 2002, μετανάστευσαν με την οικογένειά τους στις ΗΠΑ. Πήραν ειδική βίζα, ώστε να έχουν πρόσβαση σε καλύτερη ιατρική περίθαλψη.

Όταν έμαθαν ότι η μητέρα τους ήθελε να τις διαχωρίσουν, αναρωτήθηκαν: «γιατί να θέλουν να μας κόψουν στα δύο;». Τελικά, οι γιατροί είπαν ότι ο διαχωρισμός τους θα ισοδυναμούσε με θανατική καταδίκη για μία από τις δύο και έτσι η επέμβαση δεν έγινε ποτέ.
Τα δύο κορίτσια έχουν αρκετά προβλήματα υγείας, όμως κανένα από αυτά δεν απειλεί τη ζωή τους και έχουν πολλές πιθανότητες να ζήσουν ως τα βαθιά γεράματα.
Πηγαίνουν σε κανονικό σχολείο και κάνουν γυμναστική. Όταν τις ρωτούν πώς νιώθουν που είναι ενωμένες, η απάντηση είναι αφοπλιστική: «Μας αρέσει!». Όσο για τα παράξενα βλέμματα που προσελκύουν, έχουν βρει τον τρόπο να τα αντιμετωπίζουν: «αν μας κοιτούν σαν να είμαστε τέρατα, κάνουμε κι εμείς το ίδιο! Τους κοιτάμε σαν να είναι τρελοί!».
Το 2009, τις γνώρισε η φωτογράφος Άναμπελ Κλαρκ και από τότε, καταγράφει την παράδοξη ζωή τους με τον φωτογραφικό της φακό. Τα κορίτσια τη θεωρούν φίλη τους και αγαπούν τη δουλειά της. Η Άναμπελ εξέθεσε τις φωτογραφίες τους στη Νέα Υόρκη και η ανταπόκριση του κοινού ήταν αναπάντεχη. «Οι επισκέπτες έρχονταν και μου έλεγαν ότι, μέσα από τις φωτογραφίες έβλεπαν δύο διαφορετικά άτομα και όχι δύο σιαμαία αδελφάκια», λέει η φωτογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...