ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

0 Μια παράξενη «αστική ζούγκλα» για πιθήκους!

perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!Πολύ μακριά από την πραγματική ζούγκλα, με τα ψηλά και πυκνά δέντρα, τα μεγάλα ποτάμια και τις λίμνες, οι πίθηκοι της Τζαϊπούρ ζουν σε μια παράξενη «αστική ζούγκλα», επάνω στις ταράτσες κτιρίων, στους δρόμους, δίπλα στα αυτοκίνητα, ακόμη ανάμεσα από τα ηλεκτροφόρα καλώδια!


Τι κι αν το τοπίο είναι διαφορετικό και δεν «συνάδει» σε καμία περίπτωση με την «ελευθεριότητα» των πιθήκων στη φύση. Εκείνοι μοιάζουν να έχουν αφομοιωθεί πλήρως στο αστικό περιβάλλον, προσπαθώντας καθημερινά να επιβιώσουν με κάθε τρόπο.

perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!
Περνούν κρυφά από τα ανοιχτά παράθυρα των σπιτιών, προκειμένου να κλέψουν κάτι φαγώσιμο, ή «προσγειώνονται» απότομα επάνω στα αφύλακτα καλάθια των πλανόδιων μικροπωλητών, αρπάζοντας ένα φρούτο ή κάποιο λαχανικό.
perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!
Είναι στο σύνολό τους αρκετά πολυπληθείς ομάδες, που φαίνεται να αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων της ινδικής αυτής πόλης, καθώς συνυπάρχουν αρμονικά, αν και οι «κλοπές» στις οποίες επιδίδονται τα ζώα καθημερινά δεν τους ευχαριστούν καθόλου.
perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!
Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι οι Ινδοί θεωρούν τους πιθήκους ιερά ζώα, και ειδικότερα οι Ινδουιστές της Τζαϊπούρ πιστεύουν ότι αποτελούν θεόσταλτα σημάδια της θεότητας Χανουμάν, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι η Ινδία είναι μια χώρα… ανεκτική στις ψυχές!
perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!
perierga.gr - Μια παράξενη "αστική ζούγκλα" για πιθήκους!http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...