ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

0 Ζυμαρικά φούρνου με σάλτσα τυριών και ντοματίνια

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 55 λεπτά

Συνταγή για 6 άτομα
1 πακέτο μακαρόνια κοχυλάκια
1 κουτ.  σουπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα τριμμένη
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
150 γρ. μανούρι
100 γρ. κατίκι
2 αυγά
1 φλιτζ. τσαγ. γάλα φρέσκο
1 φλιτζ. τσαγ. κρέμα γάλακτος 2%
20 ώριμα ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


1. Βράζετε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό και σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

2. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα μισά ντοματίνια  και προσθέτετε επίσης την μισή ποσότητα τυριών (την φέτα, το κεφαλοτύρι, το μανούρι, το κατίκι),   τον μαϊντανό, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και ελάχιστο πιπέρι, τα ντοματίνια και τα αβγά χτυπημένα.

3.
Στραγγίζετε τα μακαρόνια και τα αδειάζετε σε ένα πυρέξ, ρίχνετε το μισό μίγμα τυριών και  ανακατεύετε καλά.  Από πάνω στρώνετε ωραία το υπόλοιπα ντοματίνια και το  υπόλοιπο μίγμα με τα τυριά. Ψήνετε τα ζυμαρικά στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά, να βράσει το μίγμα, να λιώσει το κεφαλοτύρι, να μαλακώσει και να μοσχομυρίσει η φέτα. Σερβίρετε να ζυμαρικά μας ζεστά ή χλιαρά σε θερμοκρασία δωματίου.

www.mirsini.gr
http://www.mylady.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...