ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

0 ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΘΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΕΚΤΙΜΑ Η ΜΟΣΧΑ !



ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΖΙ! ΜΕ ΔΙΚΤΥΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Το Google, η Apple και το Facebook ετοιμάζουν εισβολή στο χώρο ανθρώπινων δραστηριοτήτων που ελέγχεται από τις εθνικές κυβερνήσεις και τους γίγαντες  της παραδοσιακής οικονομίας – τις τράπεζες και τις μεγάλες εταιρείες. Αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τον πολυπόθητο στόχο  της κάθε μιάς απ’ αυτές τις εταιρείες – τον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας.
Ιδού η γνώμη του Αντρέι Μασαλόβιτς που είναι επικεφαλής της Υπηρεσίας ανταγωνιστικής κατασκοπείας της εταιρείας «Διάλογος-επιστήμη”....
Διαβάστε τη συνέχεια...

-«Η κάθε εταιρεία σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο. Έχουν τέτοια σχέδια και το Google, η Apple και το Facebook.  Οι εταιρείες ανεβαίνουν σε επίπεδο, όταν η  δημοκρατία παγκοσμίως δεν είναι σε θέση να ασκεί ενεργή πίεση πάνω τους και να οριοθετεί περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους. Όταν δεν λειτουργούν σωστά  οι νόμοι  ορισμένων ισχυρών χωρών καθίστανται ανεπαρκείς για να τους σταματήσουν…
Ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να καταθέσει νομοσχέδιο για την επιβολή ελέγχου στο Facebook  και το Google με σκοπό την εξασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των Αμερικανών πολιτών στην ιδιωτική ζωή. Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτό  δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε παγκόσμια κλίμακα. Οι γίγαντες αυτοί θα εξακολουθούν να αναπτύσσονται εκτός ελέγχου και στο μέλλον.
Οι πρωτοπόρες εταιρείες πληροφοριακών τεχνολογιών (IT) είναι πρώτ’ απ’ όλα έμποροι της ελπίδας για το μέλλον. Κατέχουν δισεκατομμύρια γιατί οι υπενδυτές τοποθετούν τα κεφάλαιά τους σ’ αυτές τις εταιρείες και στις επεξεργασίες τους με στόχο τη μελλοντική επιβίωση. Ως αποτέλεσμα του εμπόριου ελπίδας εμφανίσθηκε  η λεγόμενη «οικονομία της φούσκας». Αυτό λειτουργεί ωστόσο μέχρι την επόμενη κρίση.
Ακριβώς για αυτό τον λόγο οι IT εταιρείες σήμερα κιόλας προσπαθούν να ανεβάσουν το επίπεδο τους  και να εισέλθουν σε  τομείς της πραγματικής οικονομίας. Συγκεκριμένα στοχεύουν στον τομέα της εξασφάλισης/ελέγχου της σύνδεσης στα δίκτυα και στις τηλεπικοινωνίες, στον τομέα του περιεχομένου των ειδήσεων και των πολυμέσων, στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας»,- σημείωσε ο Αντρέι Μασαλόβιτς.
«Οι κοινωνικές δικτυώσεις φιλοδοξούν να αναλάβουν τον ρόλο των κυβερνητών του κόσμου,-  διαβλέπει  ο διευθυντής της Ρωσικής κατασκοπευτικής Υπηρεσιας R-Techno Ρομάν Ροματσόφ. «Σχεδόν ο κάθε κάτοικος του πλανήτη μας – ο αριθμός δε των κατοίκων της Γης, όπως είναι γνωστό, έχει ξεπεράσει πια τα 7 δισεκατομμύρια – μπορεί να μπει στο Διοαδίκτυο και να αφήσει τις σκέψεις του σε μπλογκς.
Οι νέες τεχνολογίες μετατράπηκαν σε ιδιόμορφο καθρέφτη των σκέψεών μας. Για να διακυβερνάς πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις σκέψεις των ανθρώπων. Να ξέρεις να τις ελέγχεις, να τις διορθώνεις και να τις στρέφεις προς την χρειαζούμενη κατεύθυνση. Θυμάστε το διάσημο βιβλίο του Όργουελ «1984» Ακριβώς σε αυτό το σενάριο, όπου «σε βλέπει ο μεγάλος αδελφός» θέλουν να φέρουν την ανθρωπότητα» – είπε ο ιδιωτικός κατάσκοπος.
Σε περίπτωση που οι κοινωνικές δικτυώσεις θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα σχέδια τους, δεν αποκλείεται ότι το Διαδίκτυο θα γίνει ξεχωριστό κράτος !- Τέτοιες φουτουριστικές προβλέψεις εξέφρασε στη  ”Η Φωνή της Ρωσίας” ο Αντρέι Μασαλόβιτς. «Αν όλα πάνε σύμφωνα με αυτό το σενάριο, τότε η ανθρωπότητα ισως δεί τους  IT-γίγαντες να κάνουν το Διαδίκτυο ξεχωριστό μέλος του ΟΗΕ”,- παρατήρησε αστειευόμενος ο Αντρέι Μασαλόβιτς.
Αστεία-αστεία, αλλά η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Η «αραβική άνοιξη» έδειξε ότι οι ηγέτες, που δεν τα κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν το Διαδίκτυο, ανατράπηκαν. Συνεπώς, οι εθνικές κυβερνήσεις πρέπει να αντιδρούν γρήγορα στις απειλές που εμφανίζονται στα κοινωνικά πολύμεσα. Μάλιστα, εδώ γίνεται λόγος σε μεγαλύτερο βαθμό για την αντιμετώπιση των κοινωνικών δικτυώσεων, που έχουν σαν στόχο τους την παγκόσμια κυριαρχία παρά για την καταπολέμηση  της «πορτοκαλί πανούκλας».

 http://neotera.wordpress.com/

http://afipnisoy.blogspot.com/2012/02/blog-post_3377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...